fbpx

Očistimo naše gore – sobota, 10. 10. 2015

Novice

V soboto, 10. 10. 2015, bo na Pokljuki potekala že tradicionalna zaključna prireditev akcije Očistimo naše gore. Zbor bo ob 10. uri na terasi Športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem polju, od koder se bodo udeleženci na čiščenje pokljuške planote podali opremljeni s simbolom akcije – z biorazgradljivo vrečko za pobiranje odpadkov, rokavicami in majico. […]

V soboto, 10. 10. 2015, bo na Pokljuki potekala že tradicionalna zaključna prireditev akcije Očistimo naše gore. Zbor bo ob 10. uri na terasi Športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem polju, od koder se bodo udeleženci na čiščenje pokljuške planote podali opremljeni s simbolom akcije – z biorazgradljivo vrečko za pobiranje odpadkov, rokavicami in majico. Ob 12.30 uri bo na terasi sledila uradna otvoritev. Za prijetno vzdušje in nagrade bo skrbela ekipa Očistimo naše gore, za glasbeno podlago DJ, za »sladki zaklad« pa oskrbniki koč, ki se bodo s svojim »štrudlom« potegovali za laskavi naziv najboljšega. Poskrbljeno bo tudi za topel obrok in pijačo.

OV7A6286

Vsem ljubiteljem čiste narave se bodo pridružili tudi slovenski biatlonci in drugi vrhunski športniki. Člani Gorske reševalne zveze Slovenije pa bodo z napotki o varnem obiskovanju gora v zimsko planinsko sezono pospremili planinke in planince.

OV7A6209

V priponki smo za vas strnili nekaj koristnih informacij o razvoju, zgodovini in ključnih mejnikih akcije Očistimo naše gore.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vabljeni, da se nam pridružite. Prosimo, da svojo udeležbo potrdite po e-pošti na [email protected] ali na telefonsko številko 041 782 510.


Sledite nam


RSS Ustavi se!