fbpx

Dogodki, ki jih je v začetku leta vredno obiskati

Novice

V Berlinu lahko še do 25. januarja obiščete International Green Week oziroma Mednarodni zeleni teden. Ta edinstveni sejem hrane, poljedelstva in vrtnarstva na berlinskem sejmišču privablja proizvajalce s celega sveta. V Parizu že od oktobra poteka nenavadni dogodek z imenom Človek in robot. Osvetljuje odnos med človekom in tistim, kar je človek ustvaril. Že leta […]

V Berlinu lahko še do 25. januarja obiščete International Green Week oziroma Mednarodni zeleni teden. Ta edinstveni sejem hrane, poljedelstva in vrtnarstva na berlinskem sejmišču privablja proizvajalce s celega sveta.

V Parizu že od oktobra poteka nenavadni dogodek z imenom Človek in robot. Osvetljuje odnos med človekom in tistim, kar je človek ustvaril. Že leta nam hollywoodski filmi nakazujejo, da nam bodo roboti v prihodnosti razburkali življenje. Dogodek si lahko ogledate v Maison de la Culture du Japon do 31. januarja.

Če ste ljubitelj navtike, pa brž dvignite sidro in s polno paro do Tokija. Tam bo februarja japonski mednarodni sejem plovil,  kjer bo videti karkoli vam srce poželi v povezavi z morjem oz. vodo. Pričakujejo 100.000 plovil.V helsinškem sejmiščnem centru je še do konca februarja razstava motorjev.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!