fbpx

Drsališče na Bledu odprto!

Aktivnosti, Dogodki, Nasveti

Tomaž Razingar, Iztok Čop in Miha Deželak so s slavnostnim prižigom lučk odprli drsališče.

Veseli december na ledeni ploskvi na terasi Kavarne Park!

Letošnjo zimo bo dogajanje na Bledu popestrilo romantično in elegantno drsališče z najlepšim razgledom in pestrim dogajanjem.
Bled se že od nekdaj ponaša s slovesom ene najbolj romantičnih destinacij v Evropi. V skladu s tem so Sava Hoteli Bled v sodelovanju s podjetjem Lucky Luka in arhitektko Petro Volavšek pripravili koncept romantičnega drsališča na prostem, ki je letos umeščeno na terasi Kavarne Park. Bled vhod

Nastalo je elegantno drsališče na prostem z najlepšim razgledom na Bledu!Ne glede na to, ali se boste podali na zmigovanje na ledu z družino, v dvoje, ali v družbi prijateljev, vas vse do 28. februarja prihodnje leto čakajo pestra doživetja na ledu in ob njem. Hokej BledPripravljajo zabavna doživetja: hokej z metlami in curling z likalniki za zaključene skupine, salsa zmigovanje na ledu, posebej zabavna je Podjetniška curling liga, zabavno tekmovanje v priljubljenem curlingu pa je odlična ideja tudi za družinski tim bilding, ali druženje s prijatelji! Drsališče je odprto vsak dan od 9. do 21. ure. Otroci do 12. leta drsajo brezplačno, medtem ko bodo odrasli za drsanje odšteli le 2 €. Na voljo je izposoja drsalk, čelade in pripomočkov za lažje drsanje za najmlajše drsalne navdušence. Poskrbljeno pa je tudi za pestro spremljevalno dogajanje – vse od salse na ledu, otroškega drsanja z labodkoma Zaki in Rozi, drsanja v ritmih DJ-a in popularne novosti: curlinga! Novost je tudi možnost praznovanja rojstnih dni na ledu. Ogreli pas vas bodo tudi s privlačno zimsko kulinarična ponudbo Kavarne Park.Bled gumb

Tomaž Razingar, Iztok Čop in Miha Deželak so s slavnostnim prižigom lučk odprli drsališče.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!