fbpx

Easy Jet v Ljubljani

Novice

S 1. majem 2004 bo na relaciji London  – Ljubljana začel voziti prvi nizkocenovni prevoznik  EasyJet. Slovenski potniki bodo lahko iz Ljubljane v London vsak dan v tednu leteli za ceno povratne vozovnice od 45 evrov naprej. Kupcem so rezervacije na spletu na voljo že od 12 . februarja. Na Aerodromu Ljubljana ocenjujejo, da bodo […]

S 1. majem 2004 bo na relaciji London  – Ljubljana začel voziti prvi nizkocenovni prevoznik  EasyJet. Slovenski potniki bodo lahko iz Ljubljane v London vsak dan v tednu leteli za ceno povratne vozovnice od 45 evrov naprej.

Kupcem so rezervacije na spletu na voljo že od 12 . februarja. Na Aerodromu Ljubljana ocenjujejo, da bodo z dodatno linijo z Londonom bistveno povečali število britanskih gostov v Sloveniji, promet v obe smeri pa ocenjujejo da bo znašal 85.000 potnikov letno. Slovenija je privlačna turistična destinacija, tako s ponudbo zimskega turizma, kot tudi s pestro izbiro možnosti v poletnem času. Priložnost vidijo tudi v ponudbi prestolnice. V Aerodromu Ljubljana so izjemno zadovoljni, da so se zaključila enoletna pogajanja z EasyJetom, saj to nenazadnje pomembno vpliva tudi na njihovo poslovanje. Že lansko leto so z zadovoljstvom beležili rast prometa na našem letališču, pričakujejo pa, da bodo v letošnjem letu, tudi zaradi odpiranja novih linij, število potnikov še povečali.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!