fbpx

EasyJet spodbuja spletne prijave na polet

Novice

Britanski nizkocenovni letalski prevoznik easyJet bo do konca aprila ukinil okenca za prijavo na polet na vseh letališčih. S tem želijo potnike spodbuditi, da se prijavijo prek spleta. Namesto pultov za prijavo na polet (check-in) bodo na voljo le še pulti za oddajo prtljage. Potniki, ki se na let ne bodo prijavili prek spleta, bodo […]

Britanski nizkocenovni letalski prevoznik easyJet bo do konca aprila ukinil okenca za prijavo na polet na vseh letališčih. S tem želijo potnike spodbuditi, da se prijavijo prek spleta.

Namesto pultov za prijavo na polet (check-in) bodo na voljo le še pulti za oddajo prtljage. Potniki, ki se na let ne bodo prijavili prek spleta, bodo to lahko sicer še vedno brezplačno storili na letališčih, vendar pa pri easyJetu upajo, da bodo to le izjeme.

Njihov predstavnik za odnose z javnostmi je dejal, da potnikom ne nameravajo zaračunavati, če se pozabijo prijaviti na spletu ali pozabijo natisniti vozovnico, kot to počnejo pri irski nizkocenovni letalski družbi Ryanair. “Upamo, da se bodo potniki na polet prijavili prek spleta tudi brez denarnih kazni,” so sporočili za medije in dodali: “Spletna prijava na polet je med potniki že priljubljena, saj se tako izognejo čakanju v vrsti, easyJetu pa omogoča ohranjanje nizkih cen vozovnic.”

P. S.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!