fbpx

Edinstveno prečkanje Temze: London bo do leta 2012 morda dobil prvo gondolo

Novice

London – Obiskovalci olimpijskih iger, ki bodo leta 2012 v Londonu, bodo morda prečkali Temzo v gondoli, so sporočile londonske mestne oblasti. Ob reki Temzi. (Foto: Getty) Župan Londona Boris Johnson je dejal, da so ga gondole v New Yorku, Singaporju in Barceloni navdušile. Projekt, ki je ocenjen 25 milijonov funtov (37.89 milijonov evrov) bi […]

London – Obiskovalci olimpijskih iger, ki bodo leta 2012 v Londonu, bodo morda prečkali Temzo v gondoli, so sporočile londonske mestne oblasti.


Ob reki Temzi. (Foto: Getty)

Župan Londona Boris Johnson je dejal, da so ga gondole v New Yorku, Singaporju in Barceloni navdušile. Projekt, ki je ocenjen 25 milijonov funtov (37.89 milijonov evrov) bi povezoval dva olimpijska prizorišča na obeh straneh reke. Vožnja bi trajala le pet minut, gondola bi lahko prevažala do 2500 potnikov vsako uro na delu Temze, kjer je cestni predor, a ni mostu….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!