fbpx

Francosko letalo izginilo nad oceanom

Novice

Na krovu več kot 200 ljudi Letalo francoske družbe Air France je med prečkanjem Atlantskega oceana izginilo z radarskih zaslonov. Letalo vrste airbus 330-200 je v nedeljo ob 19.00 po tamkajšnjem času vzletelo iz Ria de Janeira v Braziliji, po besedah predstavnice letališča Charles de Gaulle pa bi moralo v Parizu pristati ob 11.10. Let […]

Na krovu več kot 200 ljudi

Letalo francoske družbe Air France je med prečkanjem Atlantskega oceana izginilo z radarskih zaslonov.

Letalo vrste airbus 330-200 je v nedeljo ob 19.00 po tamkajšnjem času vzletelo iz Ria de Janeira v Braziliji, po besedah predstavnice letališča Charles de Gaulle pa bi moralo v Parizu pristati ob 11.10. Let je imel oznako AF 447, zadnja lokacija letala pa ni znana.
Po poročanju agencija Reuters je na letalu skupaj 228 ljudi, od tega 216 potnikov in 12 članov posadke, tudi trije piloti.

Airbus 330-200, enak model letala, kot je izginil na poti iz Rio de Janeira v Pariz.

Foto: Reuters

Brazilci so potrdili, da je za letalom izgnila vsaka sled in da so sprožili reševalno akcijo v bližini otoka Fernando de Noronha ob severovzhodni obali Brazilije….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!