fbpx

Francosko letalo izginilo nad oceanom

Novice

Na krovu več kot 200 ljudi Letalo francoske družbe Air France je med prečkanjem Atlantskega oceana izginilo z radarskih zaslonov. Letalo vrste airbus 330-200 je v nedeljo ob 19.00 po tamkajšnjem času vzletelo iz Ria de Janeira v Braziliji, po besedah predstavnice letališča Charles de Gaulle pa bi moralo v Parizu pristati ob 11.10. Let […]

Na krovu več kot 200 ljudi

Letalo francoske družbe Air France je med prečkanjem Atlantskega oceana izginilo z radarskih zaslonov.

Letalo vrste airbus 330-200 je v nedeljo ob 19.00 po tamkajšnjem času vzletelo iz Ria de Janeira v Braziliji, po besedah predstavnice letališča Charles de Gaulle pa bi moralo v Parizu pristati ob 11.10. Let je imel oznako AF 447, zadnja lokacija letala pa ni znana.
Po poročanju agencija Reuters je na letalu skupaj 228 ljudi, od tega 216 potnikov in 12 članov posadke, tudi trije piloti.

Airbus 330-200, enak model letala, kot je izginil na poti iz Rio de Janeira v Pariz.

Foto: Reuters

Brazilci so potrdili, da je za letalom izgnila vsaka sled in da so sprožili reševalno akcijo v bližini otoka Fernando de Noronha ob severovzhodni obali Brazilije….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.