fbpx

Garmin® ~ partner Mednarodnega združenja gorsko vodniških organizacij (IFMGA)

Novice

Garmin je postal uradni GPS partner Mednarodnega združenja gorsko vodniških organizacij (IFMGA). IFMGA je krovno združenje vseh certificiranih gorskih vodnikov in njihovih mednarodnih združenj s 23 državami članicami po vsem svetu. Garmin GPS naprave so za outdoor skupnost na voljo že več kot 20 let, gorski vodniki po vsem svetu pa jih uporabljajopri svojem vsakdanjem […]

Garmin je postal uradni GPS partner Mednarodnega združenja gorsko vodniških organizacij (IFMGA). IFMGA je krovno združenje vseh certificiranih gorskih vodnikov in njihovih mednarodnih združenj s 23 državami članicami po vsem svetu.

Garmin GPS naprave so za outdoor skupnost na voljo že več kot 20 let, gorski vodniki po vsem svetu pa jih uporabljajopri svojem vsakdanjem delu po zaslugi priznane zanesljivosti in dobrih funkcij. “Uspešno sodelujemo že z več nacionalnimi združenji gorsko vodniških organizacij v Nemčiji, Italiji, Franciji in Švici,” pravi Martin Resch, Garmin produktni manager Outdoor EMEA. “Sodelovanje z IFMGA nam daje možnost, da izboljšamo svojo vključenost v izobraževanje in usposabljanje gorskih vodnikov po vsem svetu.”

V okviru sodelovanja bo Garmin kot vodilni na področju outdoor GPS ročnih naprav in zapestnih ur nudil IFMGA podporo pri razvoju usklajenih standardov v profesionalni uporabi GPS naprav, prav tako bo tudi vključen v program usposabljanja in izobraževanja gorskih vodnikov v sodelovanju z nacionalnimi državami članicami IFMGA.

Zanimivi filmčki, ki so jih lansirali v znak partnerstva: ‘Za vse, kar nameravate doseči’:

The Alpinist: Simone Moro je edini alpinist, ki se je pozimi povzpel na tri osemtisočake in pravi: “Garmin GPS produkti so za mene natanko takšni kot cepin ali dereze. Predstavljajo pomembno orodje in mi dajejo vse takojšnje informacije, ki jih potrebujem.” Za ogled filma obiščite: http://www.youtube.com/watch?v=h-jLRnLh_aY.

The Mountain Guide: Christof Schellhammer je certificiran profesionalni gorski vodnik in je tesno sodeloval z Garminom pri razvoju fēnixa. “Za mene je zelo pomembno, da je fēnix prostoročno orodje. Če plezam z vrvjo, želim imeti vse pomembne informacije na svojem zapestju brez potrebe, da bi moral sneti nahrbtnik, da bi preveril GPS napravo.” Za ogled filma obiščite: http://www.youtube.com/watch?v=u1LoUIrB4nQ.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!