fbpx

Glasbeni plakati v pariškem metroju

Novice

Nekatere Parižane precej motijo plakati, ki so se pojavili na podzemni železnici in oddajajo zvoke oziroma pesmi. Plakate je naročila družba Sony Corp’s Aiwa. Več kot 150 so jih postavili po vsem pariškem metroju, da mimoidočim odpojejo tekst “Aiwa” v različnih glasbenih slogih. Mnogi menijo, da reklamna kampanja, ki naj bi trajala le en teden, […]

Nekatere Parižane precej motijo plakati, ki so se pojavili na podzemni železnici in oddajajo zvoke oziroma pesmi. Plakate je naročila družba Sony Corp’s Aiwa. Več kot 150 so jih postavili po vsem pariškem metroju, da mimoidočim odpojejo tekst “Aiwa” v različnih glasbenih slogih. Mnogi menijo, da reklamna kampanja, ki naj bi trajala le en teden, povzroča preveč hrupa v že tako hrupnem metroju.

Tudi glasbeniki, ki igrajo na podzemni železnici, se bojijo za svoj zaslužek, saj pojoči plakati odtegnejo pozornost ljudi od njihovega igranja.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.