fbpx

SILVESTROVANJA: Bratislava

Novice

Adut prve lige. Poceni silvestrovanje, primerno za mlade. Doživite lahko ulične koncerte, ki jih sponzorirajo domače pivovarne in kjer pivo stane pol evra. Zanimivo je drsališče v samem centru mesta, kjer se prebudite po nori zabavi in si lahko privoščite kavico v letečem krožniku 90 m nad mestom, s čudovitim razgledom na Donavo in mesto. […]

Adut prve lige. Poceni silvestrovanje, primerno za mlade. Doživite lahko ulične koncerte, ki jih sponzorirajo domače pivovarne in kjer pivo stane pol evra. Zanimivo je drsališče v samem centru mesta, kjer se prebudite po nori zabavi in si lahko privoščite kavico v letečem krožniku 90 m nad mestom, s čudovitim razgledom na Donavo in mesto.

Kje silvestrovati?
Priporoča se silvestrovanje v diskotekah in barih, tudi splavih, kjer je hrana in pijača res poceni. Marsikdo, ki je enkrat doživel zabavo do konca v Bratislavi, je mesto poimenoval Partyslava. Zanimiv rezultat lahko prinese raziskovanje  nočnega utripa mesta, preizkušanje, v kateri pivnici je boljše pivo in na koncu ugotoviti, kdo je najizvirnejši pri plesu v enem izmed znamenitih bratislavskih klubov, ki so ob koncu tedna središče nočne zabave. Pogled na kubike vode ob sotočju Morave in Donave vam bo vzel dih in dal občutek človeške majhnosti v primerjavi z mogočnostjo narave. Nekaj samozavesti vam takoj povrne pogled na ostanke še vedno veličastne utrdbe Devuna, ki stojijo na vrhu skalnega griča. Utrdba je v preteklosti veljala za neosvojljivo.

Ne smete zamuditi
Zamuditi ne smete ogleda zaščitnega znaka mesta. To je jeklen most s približno 90 m visokim stolpom, na vrhu katerega se nahaja kavarna in restavracija.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!