fbpx

HUNI KUIN KAXINAWA Indijanci v Sloveniji, avgust 2014

Novice

Konec avgusta bo Slovenijo obiskal mojster amazonskega šamanizma in duhovna vodja Txana Ikakura Huni Kuin. V Ljubljani bo vodil tradicionalni obred Kaxinawa Huni Kuin indijancev, kjer se bomo spoznali z svetimi pesmimi in ostalimi skrivnosti starodavne Amazonije. Z nami se želi povezati, da skupaj rešimo Amazonijo in tako planet kot celoto, ter pomagamo pri dvigovanju […]

Konec avgusta bo Slovenijo obiskal mojster amazonskega šamanizma in duhovna vodja Txana Ikakura Huni Kuin.

V Ljubljani bo vodil tradicionalni obred Kaxinawa Huni Kuin indijancev, kjer se bomo spoznali z svetimi pesmimi in ostalimi skrivnosti starodavne Amazonije.


Z nami se želi povezati, da skupaj rešimo Amazonijo in tako planet kot celoto, ter pomagamo pri dvigovanju globalne duhovne zavesti.Duhovna vodja Txana Ikakuru Huni Kuin je javni predstavnik Kaxinawa Huni Kuin ljudi. Nosi duha sočutnosti, ponižnosti in ljubezni do planeta ter vseh njegovih sorodnikov. Txana je zagovornik amazonskih plemenskih ljudstev, ozasvešča, prosi za pomoč svojih ljudi za zaščito amazonskega deževnega gozda, njegovih plemen, rek in vseh starodavnih dreves, rastlin in živali, ki v njem bivajo. Txana je varuh velikega gozda in glasu Mame Amazonije.Vsa sredstva gredo za ohranjevanje njihove kulture in  amazonskega gozda.

Kulturni tradicionalni krog obreda Huni Kuin  Kaxinawa amazonskih indijancev s svetimi amazonskimi  zdravilnimi rastlinami in starodavnimi pesmimi bo 27.8.2014 ob 19:00.


Več informacij


Sledite nam


RSS Ustavi se!