fbpx

Potovanje Po Poteh Marije Magdalene – Jug Francije

Novice

Zgodba Marije Magdalene se me je globoko dotaknila, tako kot tudi zgodbe drugih močnih, čudovitih, pomembnih in pogumnih žensk, ki jih je zgodovina spregledala. Prvič sva se srečali pred nekaj leti. Nekoč davno, v neki drugi dimenziji časa in prostora sva se srečevali v skupini žensk, ki je delala za svetlobo in ljubezen. Pekli smo […]

Zgodba Marije Magdalene se me je globoko dotaknila, tako kot tudi zgodbe drugih močnih, čudovitih, pomembnih in pogumnih žensk, ki jih je zgodovina spregledala.

Prvič sva se srečali pred nekaj leti. Nekoč davno, v neki drugi dimenziji časa in prostora sva se srečevali v skupini žensk, ki je delala za svetlobo in ljubezen. Pekli smo domač kruh, skrbeli za otroke in bili obdani z vonjem vrtnic. Daven spomin danes postaja vse bolj živ. Bolečina vseh žensk v zgodovini, ki so bile zatrte, nepriznane in zlorabljene zaradi svoje veličine, se počasi preobraža. Vrata novi poti Ženske z veliko začetnico so odprta. Ali boš vstopila ali ne, je odvisno samo od tebe.

Vabim te, da se nam pridružiš na čudoviti poti odkrivanja in postavljanje svoje notranje moči in prevzameš svoje mesto na prestolu svojega življenja. Izberi sebe, kajti čudovit čas v katerem živimo odpira vrata na široko novim spoznanjem o vsem, kar smo dosedaj mislili, da vemo.

S prijavo na potovanje vstopate tudi v proces, zato sem za vas pripravila vsebine, na podlagi katerih se boste lahko pripravile na potovanje, da boste lahko ta čas zase kot tudi in investicijo vase kar najbolje izkoristile.

Od 20. do 27. septembra 2014 bo z vami in za vas Tamara Belšak.


NAČRT POTOVANJA PO DNEVIH

1. dan: Ljubljana – Lucca, Italija

2. dan: Pot do Provanse, Saint-Maxime de la Sante Baume

3. dan: Aix-Carmage

4. dan: Aig-Carcasonne

5. dan: Rennes les Bains

6. dan: Notre Dame des Marceilles

7. dan: Pot do Genove, Italija

8. dan: Pot domov

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

VSEBINA POTOVANJA

1. dan: Ljubljana – Lucca ter ogled Lucce po poteh Marije Magdalene. Tukaj se njena zgodba prepleta z zgodbo Matilde, Toskanske grofice, ki je živela tisočletje kasneje. Zgodovinsko je znana po njenih vojaških podvigih, skriti spisi pa govorijo o njeni vodilni vlogi pri učenju originalneg Jezusovega izročila – Knjige ljubezni. Vožnja do Genove, nočitev.

2. dan: Pot do Provanse, v kateri so nekoč živeli Katari – veja krščanstva, ki se je odcepila. Verjeli so v čistost, enakost za vse in dobrodelnost. Znan je masaker Katarov na tem območju leta 1209. Prihod v Saint-Maxime de la Sante Baume. Obisk samostana, ki je postavljen na pečini, kjer naj bi  delovala Marija Magdalena. Povezava z modrostjo Marije Magdalene. Dan bo namenjen zdravljenju vseh blokiranih aspektov ženske. Po ogledu samostana in bazilike Marije Magdalene nadaljujemo pot do kraja Aix En Provence, kjer bomo prenočili

3. dan: Aix – Camarge. Ogled Santes Maries de La Mer, kjer naj bi po pregonu zgodnjih kristjanov izkracale tri Marije. Obiskali bomo tudi tudi Aig Mortes ter tamkašnje Rome. Srečali se bomo z romsko kulturo z vidikom Črne Sare, ki je zavetnica romov. Nočitev v Aigu.

4. dan: Aig – Carcasonne. Vzpon na energijsko vzpetino in nekdanjo utrdbo Montsegur. Marija Magdalena je ženski vidik duš dvojčič. Drugi je bil njen ljubljeni Joshua. Dan bo namenjen povezovanju z božanskim planom duš dvojčič preko svete geometrije. Nočitev.

5. dan: Celodnevni ogled Rennes les Bains, sprehod do termalnih izvirov do 5000 let starega stola, ki mu pravijo stol boginje Izis. Povezava z vilinski bitji, čiščene in hkrati sidranje. Rennes Le Chateau, kosilo.

6. dan: Še obisk Notre Dame de Marceilles s cerkvijo Črne Madone. Črna madona je pravzaprav simbol smrti in propada kot tudi emblem obnove in ponovnega rojstva. Raziskali bomo tudi ta vidik sebe. Nočitev v predelu Cannesa.

7. dan: Vožnja proti domu nočitev v Genovi. Dan bo posvečen praznovanju Ženske energije.

8. dan: Še nazaj proti domu. Kontemplacija in sidranje prenovljene ženske moči v tukaj in zdaj.

Prijava in več informacij


Sledite nam


RSS Ustavi se!