fbpx

Indonezijske oblasti pozivajo vse, ki so se tetovirali na Baliju, da se testirajo za HIV

Novice

Bali – Indonezijske oblasti za začele s preiskavo na otoku Bali, potem ko je Avstralec, ki se je tam tetoviral, zbolel za HIV-om. Dopušča se sicer tudi možnost, da se je bolezni nalezel prek spolnih odnosov. Možnosti, da se je Avstralec, ki se je nedavno na Baliju tetoviral, zbolel ravno v tatoo studijo, so velike. […]

Bali – Indonezijske oblasti za začele s preiskavo na otoku Bali, potem ko je Avstralec, ki se je tam tetoviral, zbolel za HIV-om. Dopušča se sicer tudi možnost, da se je bolezni nalezel prek spolnih odnosov.

Možnosti, da se je Avstralec, ki se je nedavno na Baliju tetoviral, zbolel ravno v tatoo studijo, so velike. Glede na to, da Bali letno obišče več kot milijon turistov, zdravstvene oblasti pozivajo vse, ki imajo nove tetovaže z Balija, da se testirajo za HIV in ostale bolezni, ki se prenašajo preko krvi.

Vir: dnevnik.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.