fbpx

Indonezijske oblasti pozivajo vse, ki so se tetovirali na Baliju, da se testirajo za HIV

Novice

Bali – Indonezijske oblasti za začele s preiskavo na otoku Bali, potem ko je Avstralec, ki se je tam tetoviral, zbolel za HIV-om. Dopušča se sicer tudi možnost, da se je bolezni nalezel prek spolnih odnosov. Možnosti, da se je Avstralec, ki se je nedavno na Baliju tetoviral, zbolel ravno v tatoo studijo, so velike. […]

Bali – Indonezijske oblasti za začele s preiskavo na otoku Bali, potem ko je Avstralec, ki se je tam tetoviral, zbolel za HIV-om. Dopušča se sicer tudi možnost, da se je bolezni nalezel prek spolnih odnosov.

Možnosti, da se je Avstralec, ki se je nedavno na Baliju tetoviral, zbolel ravno v tatoo studijo, so velike. Glede na to, da Bali letno obišče več kot milijon turistov, zdravstvene oblasti pozivajo vse, ki imajo nove tetovaže z Balija, da se testirajo za HIV in ostale bolezni, ki se prenašajo preko krvi.

Vir: dnevnik.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.