fbpx

Pričela se je akcija “Naj smučišče”

Novice

S prvim decembrskim snegom se je v okviru radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« začel izbor za najbolj priljubljene slovenske smučarske centre. Izbor, ki v zimi 2011 / 2012 poteka že 21. leto zapored, tudi tokrat spremljajo novosti. Največja je nova kategorija. Dosedanjim trem se je pridružila še kategorija »Naj snežni park«. Turistični delavci v slovenskih […]

S prvim decembrskim snegom se je v okviru radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« začel izbor za najbolj priljubljene slovenske smučarske centre. Izbor, ki v zimi 2011 / 2012 poteka že 21. leto zapored, tudi tokrat spremljajo novosti. Največja je nova kategorija. Dosedanjim trem se je pridružila še kategorija »Naj snežni park«.

Turistični delavci v slovenskih smučarskih centrih so v zadnjih decembrskih dneh vendarle pognali žičniške naprave in smučarska sezona se je tudi uradno začela. »Začetku sezone na slovenskih smučiščih že 21. leto zapored sledi tudi izbor z najdaljšo tradicijo, izbor »Naj smučišče«,« je ob začetku glasovanja za najbolj priljubljena slovenska smučišča povedala Barbara Boh, izvršna namestnica direktorja podjetja AA – Press. Dodala je, da so slovenski smučarski centri za novo sezono pripravili kar nekaj novosti, mogoče največja pa je prav povezanost med njimi in skupne akcije, ki so jih pripravili. »Kakšni bodo odzivi na vse novosti, bomo izvedeli v okviru izbora »Naj smučišče«, saj obiskovalci in obiskovalke slovenskih smučarskih centrov, poleg glasov za njim najljubša smučišča oddajajo tudi komentarje, tako pozitivne kot negativne. Ti so nato odlična osnova za dejansko oceno ponudbe na slovenskih smučiščih,« je še povedala Bohova.

Kot običajno so novosti pripravili tudi v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija«, kjer v okviru istoimenske oddaje in turistično informativnega spletnega portala www.dj-slovenija.si poteka glasovanje za najbolj priljubljena slovenska smučišča. »Upoštevali smo želje obiskovalcev slovenskih smučišč, njihove potrebe in užitke, ki so jih deležni na belih strminah. Tako smo trem različnim kategorijam, kategoriji manjših, srednjih in velikih smučarskih centrov, dodali novo, in sicer kategorijo snežnih parkov,« je dodala Barbara Boh. Pri spodbujanju aktivnega načina življenja pa si bodo tudi letos pomagali z bogatim nagradnim skladom, saj bodo med posameznike, ki bodo oddali svoj glas za „Naj  smučišče“ podelili številne nagrade.

Izbor najboljših slovenskih smučarskih centrov bo potekal do sredine marca ter se, kot običajno, zaključil z razglasitvijo najboljših v enem od slovenskih smučarskih centrov.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!