fbpx

Iščejo se predavatelji za območje male Azije

Novice

Vabimo vse popotnice in popotnike s pedagoško žilico, da svoje izkušnje iz potovanj, preko popotpisnih predavanj v okviru društva Lipa iz Domžal, posredujejo tudi ostalim, ki jih to zanima. Društvo Lipa je društvo za tretje življenjsko obdobje. Tako da so slušatelji predvsem starejši ljudje, upokojenci, ki se podobnih srečanj udeležujejo zaradi lastne motiviranosti, so zelo […]

ZačimbeVabimo vse popotnice in popotnike s pedagoško žilico, da svoje izkušnje iz potovanj, preko popotpisnih predavanj v okviru društva Lipa iz Domžal, posredujejo tudi ostalim, ki jih to zanima. Društvo Lipa je društvo za tretje življenjsko obdobje. Tako da so slušatelji predvsem starejši ljudje, upokojenci, ki se podobnih srečanj udeležujejo zaradi lastne motiviranosti, so zelo radovedni in veliko sprašujejo.

Študijski krožek vodi Mateja Kavčič in sicer ob torkih od 16.00 do 17.30  na temo Zgodovina in kulture ljudstev Azije (letos imajo v planu malo Azijo). Ker bi predavanja rada popestrila s potopisnimi predavanji in ker je ljudi s takimi izkušnjami malo, se obrača na vas z željo, da bi ji lahko kdo priskočil na pomoč. Predavanja bi potekala enkrat mesečno.

Glede plačila – ni veliko, nekaj pa je. Za uro in pol se dobi okoli 5.000 SIT, finančni del pa se ureja preko društva Lipa. V okviru potopisnega predavanja naj bi se predstavila pot popotnika, njegove izkušnje, kaj je videl, ob tem pa naj bi povedal tudi kaj o zgodovini kraja, umetnostni zgodovini, običajih, načinu življenja …

Za letos se torej iščejo predavatelji za naslednja območja Azije: Turčija, Irak, Iran, Saudova Arabija, Izrael, Afganistan in Indija. Vsi, ki ste zainteresirani, se za nadaljne informacije obrnite na Matejo Kavčič.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!