fbpx

Izbrali sva posestvo Lambergh

Novice

Jakob II. Lamberg, član viteške bratovščine ˝za zmerno življenje˝ in njegovo življenjsko vodilo: » Bog daj srečen konec!«

Toliko časa se nisva srečali, da sva se odločili, da se srečava nekje, kjer še nisva bili. Mističnem kraju, da se prepustiva wellnesu, čarobnem ambientu, švigajočim pojavom in se veliko pogovarjava.

20150928_163205

Izbrali sva posestvo Lambergh in romantične Begunje na Gorenjskem.

Začeli sva s sprehodom po posestvu.

»Čudoviti grajski park, ki ohranja svojo prvotno zasnovo iz 18. stoletja, očara prav vsakega obiskovalca. Njegova simetrična ureditev grmičevja, kamniti in leseni mostički, ki so speljani čez žuboreči potok, dva ribnika z lokvanji, umetniške skulpture in prenovljeni poročni paviljon ustvarjajo rajsko okolje brez primere.«

Nadaljevali v Wellness & spa centru, ki spada med prav posebne butične wellness oaze, z najlepšim razgledom na Julijske Alpe.

20150928_17070420150928_164912

Zatočišče miru, sprostitve in nove energije – med savnanjem in masažami sva druga drugi postavljali ogledala in se samoanalizirali. Najboljše orodje za osebnostno rast, saj sem bila v družbi ustanoviteljice šole Povej naGlas.

Prijetno utrujeni sva zaključili v restavraciji, ob odličnem vinu in resnično čarobnem ambientu, kjer se je razvil nov produkt, nov projekt.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

20150928_191551

Sprostitev v odlični družbi, navdihujočem ambientu, odlični masaži pri Ani, je zagotovo stopnička bližje k razvoju novega, drugačnega. Zase in za skupnost.

»Jakob II. Lamberg je leta 1531 dvorec v celoti prenovil v renesančnem slogu. Iz tistega časa so v večjem delu še povsem ohranjeni leseni stropi in kamnite stopnice. Bil je član viteške bratovščine ˝za zmerno življenje˝, imenovane Zlati križ. Svoje ime je dal ovekovečiti v spominsko ploščo na pročelju dvorca, na kateri lahko preberemo njegovo življenjsko vodilo: » Bog daj srečen konec!«


Sledite nam


RSS Ustavi se!