fbpx

Počitniške terme – raj za družine

Aktualno, Novice

Otroci si vedno želijo nekaj posebnega, se prepustiti domišljijskemu svetu … Ob raznovrstnih unikatnih atrakcijah …

Otroci si vedno želijo nekaj posebnega, se prepustiti domišljijskemu svetu … Ob raznovrstnih unikatnih atrakcijah, igralih ter z zabavnimi animatorji predstavljajo Terme Čatež zagotovo otrokom NAJ svet …  Starši, za vas pa uživanje v dvoje – na masaži, v savni ali pri igri tenisa, squasha …

Otroci v en glas zagotavljajo, da počitniški dnevi v Termah Čatež prehitro minejo med neskončnim uživanjem v zimski Termalni rivieri. Vodne zabave tam namreč ni konca. Otroci ves čas počitnic brezskrbno uživajo v pozibavanju na valovih, spustih po toboganu, odkrivanju skrivnosti gusarske ladje.  V “adrenalinskem kotičku” zimske Termalne riviere pa se – otroci in odrasli – lahko naučite ali le preizkusite svoje znanje deskanja in izmerite dolžino skoka na toboganu – skakalnici.

DSC_3830

Za dodatno sprostitev v zimski Termalni rivieri poskrbijo v Savna parku s pestro izbiro savn in savna programov. Preizkusite piling z ledom ali spodbudite svoj krvni obtok v kneipp krogih.

DSC_3074_manjsi

Počitnice, kjer otroci bivajo brezplačno!

Teden ali le nekaj dni, to ni več vprašanje, saj imajo v Čatežu NAJ pakete za prav vsakogar. Pripravili so tudi NAJ popuste za otroke – otrok do 12. leta starosti biva brezplačno.

Tematski dan ali vikend

Nad krompirjevo animacijo bodo NAJbolj navdušeni otroci, saj se bodo zabavali v ustvarjalnih delavnicah, tekmovali v krompirjevi olimpiadi… Vsak dan bo tematsko obarvan. Tako boste en dan lahko gusarji, že naslednji kavbojci, manjkala pa ne bo niti  zabava za noč čarovnic…  Okoli čateških vogalov pa bo dišalo  po jedeh, pripravljenih iz jesenskih dobrot.

Za aktivne starše aqua zumba, pilates, vrsta športnih in družinskih aktivnosti. Zvečer bodo plesali najmlajši v mini disku, odrasli pa se zabavali ob izbranem večernem animacijskem programu.

Na počitnice z Bernijem in na “Oktoberfest” v Hotelu Žusterna v Kopru

Prijetno bo tudi počitnikovanje v Aquaparku Hotelu Žusterna*** v Kopru, največjim vodnim parkom na obali. Edinstvene vodne atrakcije v Aquaparku in klovn  Berni poskrbijo, da malčkom nikoli ni dolgčas. Uživali bodo ob vragolijah klovna, risanju tatujev, odrasli pa se bodo v NAJvečjem vodnem parku na obali razgibali z vodno aerobiko ali uživali v nočnem kopanju.

09AquaparkZusterna

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Gostje se bodo preizkusili tudi v balinanju s krompirjem in vrsti športnih »krompirjevo« obarvanih igrah, kot je na primer »krompirjev triatlon« s privlačnimi nagradami. Ne bo manjkal tudi sedaj že tradicionalni pravi mali »Oktoberfest« samo za goste Hotela Žusterna z akcijskimi cenami piva!

Hotel se nahaja neposredno ob morju in tako se lahko ob obali sprehodite do mesta Koper oz. bližnje Izole ali se podate na kolesarski izlet po slikovitem  Primorju.

Po jeseni že diši in zagotavljamo vam, da bo v Termah Čatež resnično pestra. Več na www.terme-catez.si.

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!