fbpx

Kako zapeljati najdražjo v Parizu?

Novice

V mestu ljubezni možnosti ne manjka Novice, 4. september 2007 08:00Pariz – RTV SLO Pariz – mesto ljubezni in tisočerih luči. Kam torej peljati svojo najdražjo, če ne ravno v eno najbolj romantičnih mest na svetu? Pariz je mesto, ki ima poseben čar in osebnost, in kjer en sam obisk ni nikoli dovolj. Poleg tega […]

V mestu ljubezni možnosti ne manjka

Novice, 4. september 2007 08:00
Pariz – RTV SLO

Pariz – mesto ljubezni in tisočerih luči. Kam torej peljati svojo najdražjo, če ne ravno v eno najbolj romantičnih mest na svetu?

Pariz je mesto, ki ima poseben čar in osebnost, in kjer en sam obisk ni nikoli dovolj. Poleg tega gresta francoska prestolnica in romantika z roko v roki in ob obisku v dvoje romantike zagotovo ne manjka. Treba pa je poudariti tudi, da Pariz velja za enega dražjih mest v svetu, a ko je v igri izbranka vašega srca in če je ta tista prava, ni greh malo globje pogledati v desni žep in svoji najdražji privoščiti izleta, ki ga zlepa ne bo pozabila.

Sprehod z roko v roki po ulicah Pariza

Svojo damo lahko ob sončnem zahodu peljete na romantični sprehod po mestu. Montmartre in stopnice pred očarljivo cerkvico Sacre Coeur, uličice okoli Place du Tertre, kjer se zbirajo umetniki, ter gostilnice, bodo vašo izbranko zagotovo očarali. Na romantični sprehod jo lahko peljete tudi v Latinsko četrt ali pa malo bolj trendovski Marais, zagotovo pa jo bo očaral tudi postanek na mostu čez Seno Pont des Arts z cerkvijo Notre Dame v ozadju. Tudi bulevarja Saint Michel in Saint Germain nista od muh in vaša najdražja bo predla od ugodja, ko se bosta z roko v roki sprehajala po dveh od najbolj poznanih ulicah Pariza.

Če hočete z izbranko občudovati razgled na Pariz in njegove luči, jo lahko peljete tudi na Slavolok zmage (Arc de Triomphe), kjer bosta imela enega najlepših razgledov na nočni Pariz, kasneje pa se lahko sprehodita še po Elizejskih poljanah vse do Place de Concorde in uživata v nočnem vrvežu mesta.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.