fbpx

Kakor pesem, kakor ptica … v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj

Aktualno, Novice

Smeh, druženje, masaže, manikure, pedikure, savnanje, naravni lifting, – 3,5 cm na predelu trebuha … Kako praznovati?

Smeh, druženje, masaže, manikure, pedikure, savnanje, naravni lifting, – 3,5 cm na predelu trebuha…

Kako praznovati? Odločitev – Ptuj, razvajanje v termah. Andreja, Anja, Ina, Irena, Jasna in Nana so kljub polnim urnikom bile soglasne … gremo. Program je bil sestavljen v 24 urno dogodivščino.

 

Andreja Verovšek: “Izbor lokacije in odločitev za Grand hotel Primus ni bila enostavna, saj je ponudbe veliko. Ampak, ko pogledam slike preteklih 24 ur in se spominjam detajlov doživetja in občutkov, vidim da je bila edina logična in modra odločitev. Od vstopa naprej sem čutila, da so se zaposleni trudili nam pričarati nepozabno praznovanje in druženje.
Želim si, da bi vsak izmed njih kdaj v življenju imel priložnost, da bi tudi njega razvajali na tak način.
Počutila sem se sprejeto, kot da sem princeska in kraljica in boginja hkrati. Rimski časi niso bili tako prijazni do žensk, kot je danes Ptuj s svojim ponosnim paradnim konjem, ki vodi konjenico novim zmagam nasproti. Zato bi vsakemu privoščila, da na lastni koži občuti nekaj pregrešno dobrega razvajanja v prostorih, kjer zgodovina ne more, da ne bi pustila pečata dobre hrane, glasbe, ambienta, vode, toplote, dotika in tisto nekaj, kar je v zraku in ne znam opisat z besedami. Nepozabno, polno in v mojem srcu za vedno. Hvala vsem, ki ste bili del te zgodbe.”

 

Nana Brejc Virant: »Uuuf…koncentracija užitkov. Intenzivnih in kipečih. Brbotajočih in sočnih. Čutnih in penečih.  Vsepovsod prijazni nasmeški.  Pridih pravljičnosti. Objem perzijskega boga.  Pregrešno slastna, čeprav zdrava hrana. Sproščeno kramljanje prijateljic. Oaza, ki te odpleše v raj. Najbolj polnih in hedonističnih 24 ur, kar jih pomnim v zadnjem času. Za dekleta, ki so nežna do sebe. In ki znajo pocrkljati svojo dušo in telo.«

»Kako diši« so bile prve besede, ko smo stopile v hotelsko avlo. Navdušene smo si ogledale hotel, spoznale osebje, ki nam je pripravilo doživetje, se namestile v povezanih sobah in že je bil čas za Be-fit kosilo v družbi nutricionistke Mojce Cepuš, Milene Mojzeš izvršne direktorice Term Ptuj  in dr. Tanje Rauter Pungartnik, vodje medico-wellness centra Term Ptuj. Naučile smo si sestaviti svoj obrok za dobro počutje!

Posebne, kot smo, smo si želele sprehoditi do Mitreja, da se spoznamo z mitraizmom. Veter nam je na sprehodu zmršil lase in odpihnil še zadnje skrbi, ki smo jih prinesle s seboj. V Mitreji smo spoznale  vero, ki je temeljila na cikličnem menjavanju življenja in smrti, na boju med dobrim in zlom ter na moči odrešenjske daritve. Navdušila nas je pripoved o obredih, prežetih z mistiko, ki so se odvijali v zaprtih skupinah izključno moških posvečencev.

Prebujene smo bile pripravljene na orientalsko suito v Valens Augusta. »Ooooo ,… aaaaa«, prostor, ki nam je bil namenjen samo nam, da klepetamo, se povežemo, razvajamo. S penino v bazen, svobodno v savno. Kot dive v raju razvrata, rimljanke v orientu.

Irena Brglez: »Čudovit odklop od vsakdanjega stresa in turbulenc. Miiiiiir. Prijetno druženje z ljubimi mi osebami. Novo doživetje masaže, malo drugačne, v kombinaciji s solno parno savno. Vauuuuu. Koža je dobila svilnat pridih. Nožice popedenane in pripravljene na nove podvige. Zadovoljne brbončice in trebušcek brez napetosti po obrokih. Veliko smeha. Prijaznosti. Zame popolnih 24 urc.«

Tok, tok … pedikura … se spogledamo … grem jaz … tok, tok … manikura … grem jaz … tok tok … Med Visage … na pomlajevanje obraza pa grem jaz, Med Contour … ooo, oblikovanje telesa pa je zame! Brez pričakovanj smo se prepustile.

Leta pustijo skrbi na obrazu in ko se je vrnila … »So te zlikali?« »Mene so zlikali. – 3cm v pasu« se je vesela vrnila v suito. »Poglejte moje nohte« in »zvečer bom obula sandale« smo navdušene druga za drugo stopale v orientalsko suito. Skupno navdušenje, ki smo ga delile pa je bilo … zelo prijazno osebje, ki se te dotakne.

Kot naročeno je bil zvečer svečani zaključek 11. sezone Primusovih vinskih zgodb z gostjo Nušo Derenda. Nekaj minut smo imele, da skočimo iz kopalk in se preselimo v klub Gemina XIII. Toliko smo si imele za povedati ob posebno kulinaričnem razvajanju, ki jih je pripravil kolektiv kuhinje Grand Hotela Primus in brbončice so okušale vina. Vrhunec večera smo prepevale skupaj z gosti v dvorani in Nušo Derenda … »Vse najboljše, draga Andreja, vse najboljše za te.«

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Jasna Knez: »Lepo je bilo. Prijetno, prijazno, sprostitveno, kulinarično… skratka nepozabno. Vse to ( razvajanje, dobra jedača, odlična vina, čudovita suita, odlična antistresna masaža, savna in termalna voda. Predvsem pa v pravi družbi za “notranji” wellness, je dalo piko na i srečanju enkratnih žensk v čudovitem okolju term Ptuj.«

Noč je bila še mlada, zato smo nadaljevale druženje v oblačilih za spanje. Sobe so bile super, povezane z vrati, tako, da smo imele res veliko prostora.

In že je bilo jutro … Be fit zajtrk in čas za druženje ob bazenu cesarjev. In to ni vse, vsaka med nami je bila deležna še enega darila … masaže telesa z opojnim vonjem olja in močnim prijemom. Si predstavljate bazen, mize … in me gor … in oni nas masirajo. In same v prostoru, kjer se sliši pretok vode …

Še Be fit kosilo, kjer smo si izmenjale mnenja, kaj je bilo tisto, kar se nam je najbolj vtisnilo. Odlični tretmaji, odlična hrana, prijazno osebje.

 

Ina: “Kdor dela z ljudmi, jim svetuje in se z njimi srečuje na terapijah, si mora vsake toliko časa vzeti trenutke za sebe, da napolni baterije, sprazni glavo in okrepi svoje psihofizično telo. Izkušnja, ki smo jo doživele skupaj s prijateljicami, je pokazala, kako se lahko izkoristi nekaj drobnih prostih trenutkov, da se vrneš k sebi in si nabereš moči za nove izzive. Neizmerno sem hvaležna osebju Welness centra v Hotelu Primus, da nas je tako lepo razvajalo in mi tudi omogočilo, da sem po na sebi izkusila tretma, ki ga bom sedaj lahko priporočila tudi naprej.”

 

Anja Vogrič: »Doživetje učinkovite metode zmanjševanja odvečne maščobe s toplotno obdelavo. Dobesedno likanje trebuha. Osupljive meritve. Navdušena nad Med Contour. Masaža ob bazenu cesarjev, kjer se je prelivala voda … ne bom pozabila.«

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!