fbpx

Kam gredo slavni na počitnice?

Novice

Avstralska revija Sunday Herald Sun je objavila zanimiv pregled najbolj priljubljenih krajev za počitnice nekaterih slavnih Zemljanov. Pred kratkim so na primer v francoskem St. Tropezu videli Bona, zakonca Beckham, Denzela Washingtona in Donatello Versace, na Karibih, in sicer na zasebnem otoku Mostique, so letovali Oprah Winfrey, Tommy Hilfiger, Mick Jagger, Kate Moss, Claudia Schiffer, […]

Avstralska revija Sunday Herald Sun je objavila zanimiv pregled najbolj priljubljenih krajev za počitnice nekaterih slavnih Zemljanov.
Pred kratkim so na primer v francoskem St. Tropezu videli Bona, zakonca Beckham, Denzela Washingtona in Donatello Versace, na Karibih, in sicer na zasebnem otoku Mostique, so letovali Oprah Winfrey, Tommy Hilfiger, Mick Jagger, Kate Moss, Claudia Schiffer, Calvin Klein, na Barbadosu Tiger Woods in Hugh Grant, Harrison Ford in Morgan Freeman. Cena: od 21.000 do 60.000 ameriških dolarjev na teden. Nicole Kidman hodi najraje na Fidži, za 6.000 dolarjev na noc, tam pa se srečuje z Billom Gatesom, Celine Dion in Piercom Brosnanom. Hollywoodske zvezde imajo menda rade mehiško letovišce Las Alamandas na Costa Alegre. Tam so v zadnjemčasu videli Brada Pitta, Nicolasa Cagea in Meryl Streep.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!