fbpx

Obtožbe zaradi smrti turistke

Novice

V Rimu se je pred kratkim nadaljevalo sojenje vpletenim v nesrečo britanske turistke, ki je umrla pri padcu v luknjo na tekočih stopnicah na železniški postaji Tiburtina. Pred 63 letno upokojeno profesorico iz Yorka se je namrec oktobra letos podrlo pet stopenj na tekočih stopnicah, moški, ki ji je hotel pomagati, pa je ob nogo. […]

V Rimu se je pred kratkim nadaljevalo sojenje vpletenim v nesrečo britanske turistke, ki je umrla pri padcu v luknjo na tekočih stopnicah na železniški postaji Tiburtina. Pred 63 letno upokojeno profesorico iz Yorka se je namrec oktobra letos podrlo pet stopenj na tekočih stopnicah, moški, ki ji je hotel pomagati, pa je ob nogo.
Delavca, ki sta v dneh pred nesreco stopnice popravljala, sta na sodišču povedala, da nimata nobenih posebnih kvalifikacij za to delo in da vesta o delovanju tekočih stopnic tisto, kar sta videla pri delu. Dva dni pred nesrečo sta odstranila pet stopenj in ker dela nista dokoncala, sta jih le delno pritrdila nazaj. Oba sta skupaj s predpostavljenimi obtožena umora iz malomarnosti.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!