fbpx

Kampi v zahodni Avstraliji

Novice

Impresivne oblike skalnatih površin, nedotaknjene peščene plaže in neskončno zvezdnato nebo. Za tiste, ki si želite ogledati raznoliko naravo zahodne Avstralije, bo najbolje, da na svojem potovanju skozi Down Under načrtujete tudi nekaj nočitev v najlepših kampih kontinenta. Samotne plaže, azurno modro morje in spektakularne Pindan klife boste našli v Cape Leveque, okoli 220 kilometrov […]

Impresivne oblike skalnatih površin, nedotaknjene peščene plaže in neskončno zvezdnato nebo. Za tiste, ki si želite ogledati raznoliko naravo zahodne Avstralije, bo najbolje, da na svojem potovanju skozi Down Under načrtujete tudi nekaj nočitev v najlepših kampih kontinenta. Samotne plaže, azurno modro morje in spektakularne Pindan klife boste našli v Cape Leveque, okoli 220 kilometrov severno od Brooma.

V kampu Kooljaman je omogočeno kampiranje v divjini. Info:kooljaman.com.au.

Faraway Bay boste težko nali na kakšnem zemljevidu in že pot do večkrat odlikovanega kampa je pustolovščina zase. Tukaj najde prostor za šotore največ dvanajst gostov.

Winjana Gorge National Park ima najzanimivešje prepade zahodne Avstralije. Windijana čer je stara več kot 350 milijonov let in se na nekaterih delih dviga tudi do 100 metrov nad plato reke Lennard.

Popolnoma odrezani, a kljub temu najdete dovolj udobja, kampisti v Bungle Bungle Wilderness Campu v Kimberleysu. Sredi narave stojijo šotorske hišice, od katerih imajo nekatere celo lastno kopalnico.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!