fbpx

Kazni proti razgrajačem v Barceloni

Novice

Barcelona je menda že nekaj časa priljubljeno mesto britanskih razgrajačev, ki pijani razgrajajo po mestu in spravljajo ob živce lokalne prebivalce. Mestne oblasti so pripravile nove predpise, ki razgrajačem grozijo z visokimi globami,tudi do 1000 evrov. Med drugim bosta z januarjem 2006 prepovedana seks in golota v javnosti. Ukrepe podpirajo celo gostilničarji, čeprav lahko to […]

Barcelona je menda že nekaj časa priljubljeno mesto britanskih razgrajačev, ki pijani razgrajajo po mestu in spravljajo ob živce lokalne prebivalce. Mestne oblasti so pripravile nove predpise, ki razgrajačem grozijo z visokimi globami,tudi do 1000 evrov. Med drugim bosta z januarjem 2006 prepovedana seks in golota v javnosti.

Ukrepe podpirajo celo gostilničarji, čeprav lahko to zanje pomeni manj zaslužka. Menda jim je pomembnejše osnovno dostojanstvo, saj gredo po njihovih pričevanjih stvari že predaleč. Znameniti bulevar Ramblas se včasih skoraj spremeni v plažo, saj zabavljači po njem pohajkujejo napol goli, cveti pa tudi prostitucija, ki ji oblasti prav tako nameravajo stopiti na prste.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!