fbpx

Kranj – 14.12. med 10.00 in 12.00

D.ecembrska, Novice

Preteklo soboto je v osrčju Kranja župan Matjaž Rakovec, skupaj z igralcem Aljažem Tepino in stand up komikom Sašem Staretom, kuhal za dober namen. 30 litrov domačega ričeta, so skuhali za izbrane družine, ki so se znašle v finančni stiski.

Preteklo soboto je v osrčju Kranja župan Matjaž Rakovec, skupaj z igralcem Aljažem Tepino in stand up komikom Sašem Staretom, kuhal za dober namen. 30 litrov domačega ričeta, so skuhali za izbrane družine, ki so se znašle v finančni stiski.

Humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo je združil krajane in odprl srce mnogim, ki so prostovoljno prispevali denarna sredstva.

»Zavedam se, da mnogim ni lahko v življenju. So zgodbe, ki te pretresejo in resnično si želim, da skupaj pripomoremo k boljšemu in lepšemu jutri. Da vrnemo upanje in dostojno življenje vsem, ki jim je sreča obrnila hrbet. Krajani so danes dokazali, da v Kranju dobro v srcu mislimo in da nam je mar za soseda in prijatelja«.

je povedal župan Matjaž Rakovec.
Katja Štruc, vodja kabineta; župan Matjaž Rakovec 

Dobrodelno kuhanje se nadaljuje to soboto 14. decembra, ko bosta med 10. in 12. uro za dober namen kuhala podžupan Janez Černe ter voditelj in komik Klemen Bučan.

Pri kuhanju jima bosta z izvrstnimi kuharskimi veščinami ponovno pomagala Matjaž Sedej in Marko Arvaj.  Ob 11. uri ne zamudite dobrodelnega stand up nastopa simpatičnega Klemna Bučana. Ob odličnem chili con carne se bomo greli s čarobnim decembrskim čajem in kuhanim vinom.

Sašo Stare, župan Matjaž Rakovec, Aljaž Tepina

Humanitarna sredstva se lahko  s sklicem 00 500-21112019 donirajo  na TRR Društva prijateljev mladine Kranj

SI56 6100 0000 5487 540 odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana ali pa preko sms donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, kjer s poslanim sms-om donirate 1€ oziroma 5€. (Na številko 1919 je možno glasovati  preko operaterjev Telekom, Telemach in A1).


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se je zadeva že “pozabila”, sem oblečen v to majico prišel k pouku.
  Sem prof. umetnosti na srednji šoli. K nam se je vpisal fant (naj mu bo ime) Jon. Imel je široko paleto prilagoditev zaradi posebnih potreb. Tako je pri mojem predmetu tri mesece, kot zadnja tri leta v OŠ, samo sedel in ni ustvarjal. Nekako mi je le uspelo, da se je le lotil risbe roke. […]
 • Nataša Jeza Kotnik: Hej, Ti, kaj pa sreča?
  Njena velika želja je bila, da bi zjutraj brala. Če vstaneš uro prej in bereš, je to 365 ur dodatnega branja na leto. Če povprečno preberemo knjigo v enem tednu, to pomeni 52 knjig na leto. In se je začelo.
 • Alenka Resinovič REZA: Hej, Ti, kaj pa sreča?
  Ljudje smo socialna bitja in druženja, dotiki, nasmehi in ukvarjanje s tistimi, za katere nam je mar, bi morali biti na prvem mestu. Žal nam je v zadnjem času vse ...
 • “V redu je, vzemi!” – za natečaj
  Pri srcu me je pogrelo, pomahala sem fantu z novimi japonkami, ostalim razdelila še nekaj čokoladic in zapustila vas. Polna. Ljubezni, sreče, upanja.
 • Iza Sia Login: Hej, Ti, kaj pa sreča?
  V tem trenutku bi bila najbolj srečna če bi bili vsi ljudje sposobni aboslutne resnice glede trenutne svetovne situacije (tako mediji, strokovnjaki, politiki, poslovneži in ostali Zemjani) in bi s skupnimi močmi soustvarjali realnost in prihodnost.