fbpx

Kranj – 14.12. med 10.00 in 12.00

D.ecembrska, Novice

Preteklo soboto je v osrčju Kranja župan Matjaž Rakovec, skupaj z igralcem Aljažem Tepino in stand up komikom Sašem Staretom, kuhal za dober namen. 30 litrov domačega ričeta, so skuhali za izbrane družine, ki so se znašle v finančni stiski.

Preteklo soboto je v osrčju Kranja župan Matjaž Rakovec, skupaj z igralcem Aljažem Tepino in stand up komikom Sašem Staretom, kuhal za dober namen. 30 litrov domačega ričeta, so skuhali za izbrane družine, ki so se znašle v finančni stiski.

Humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo je združil krajane in odprl srce mnogim, ki so prostovoljno prispevali denarna sredstva.

»Zavedam se, da mnogim ni lahko v življenju. So zgodbe, ki te pretresejo in resnično si želim, da skupaj pripomoremo k boljšemu in lepšemu jutri. Da vrnemo upanje in dostojno življenje vsem, ki jim je sreča obrnila hrbet. Krajani so danes dokazali, da v Kranju dobro v srcu mislimo in da nam je mar za soseda in prijatelja«.

je povedal župan Matjaž Rakovec.
Katja Štruc, vodja kabineta; župan Matjaž Rakovec 

Dobrodelno kuhanje se nadaljuje to soboto 14. decembra, ko bosta med 10. in 12. uro za dober namen kuhala podžupan Janez Černe ter voditelj in komik Klemen Bučan.

Pri kuhanju jima bosta z izvrstnimi kuharskimi veščinami ponovno pomagala Matjaž Sedej in Marko Arvaj.  Ob 11. uri ne zamudite dobrodelnega stand up nastopa simpatičnega Klemna Bučana. Ob odličnem chili con carne se bomo greli s čarobnim decembrskim čajem in kuhanim vinom.

Sašo Stare, župan Matjaž Rakovec, Aljaž Tepina

Humanitarna sredstva se lahko  s sklicem 00 500-21112019 donirajo  na TRR Društva prijateljev mladine Kranj

SI56 6100 0000 5487 540 odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana ali pa preko sms donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, kjer s poslanim sms-om donirate 1€ oziroma 5€. (Na številko 1919 je možno glasovati  preko operaterjev Telekom, Telemach in A1).


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.