fbpx

Kranj – 14.12. med 10.00 in 12.00

Decembrska, Novice

Preteklo soboto je v osrčju Kranja župan Matjaž Rakovec, skupaj z igralcem Aljažem Tepino in stand up komikom Sašem Staretom, kuhal za dober namen. 30 litrov domačega ričeta, so skuhali za izbrane družine, ki so se znašle v finančni stiski.

Preteklo soboto je v osrčju Kranja župan Matjaž Rakovec, skupaj z igralcem Aljažem Tepino in stand up komikom Sašem Staretom, kuhal za dober namen. 30 litrov domačega ričeta, so skuhali za izbrane družine, ki so se znašle v finančni stiski.

Humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo je združil krajane in odprl srce mnogim, ki so prostovoljno prispevali denarna sredstva.

»Zavedam se, da mnogim ni lahko v življenju. So zgodbe, ki te pretresejo in resnično si želim, da skupaj pripomoremo k boljšemu in lepšemu jutri. Da vrnemo upanje in dostojno življenje vsem, ki jim je sreča obrnila hrbet. Krajani so danes dokazali, da v Kranju dobro v srcu mislimo in da nam je mar za soseda in prijatelja«.

je povedal župan Matjaž Rakovec.
Katja Štruc, vodja kabineta; župan Matjaž Rakovec 

Dobrodelno kuhanje se nadaljuje to soboto 14. decembra, ko bosta med 10. in 12. uro za dober namen kuhala podžupan Janez Černe ter voditelj in komik Klemen Bučan.

Pri kuhanju jima bosta z izvrstnimi kuharskimi veščinami ponovno pomagala Matjaž Sedej in Marko Arvaj.  Ob 11. uri ne zamudite dobrodelnega stand up nastopa simpatičnega Klemna Bučana. Ob odličnem chili con carne se bomo greli s čarobnim decembrskim čajem in kuhanim vinom.

Sašo Stare, župan Matjaž Rakovec, Aljaž Tepina

Humanitarna sredstva se lahko  s sklicem 00 500-21112019 donirajo  na TRR Društva prijateljev mladine Kranj

SI56 6100 0000 5487 540 odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana ali pa preko sms donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, kjer s poslanim sms-om donirate 1€ oziroma 5€. (Na številko 1919 je možno glasovati  preko operaterjev Telekom, Telemach in A1).


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.