fbpx

Labodje jezero na letu Air France iz Šanghaja v Pariz!

Zanimivosti

Izjemno! Umetniki so interpretirali Labodje jezero Čajkovskega kar na letalu, pred očmi potnikov.

Plesalci pariške opere, ki so se vračali iz obiska Azije, so izkoristili potovanje in zaplesali. Umetniki so interpretirali Labodje jezero Čajkovskega kar na letalu, pred očmi potnikov.

Plesalci so tako nastopali na nadmorski višini 11.000 metrov, kot del partnerstva med Pariško opero in Air France. Plesalci so se med potniki plesali, medtem, ko je letalo preletelo Mongolijo in prečkalo rusko nebo.

Poglejte si, kako je vse skupaj izgledalo.

Vrhunec v letalu Airbusa AF117 je bil, ko se bili nad Sant Petersburgom, domačim krajem Čajkovskega.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!