fbpx

Labodje jezero na letu Air France iz Šanghaja v Pariz!

Zanimivosti

Izjemno! Umetniki so interpretirali Labodje jezero Čajkovskega kar na letalu, pred očmi potnikov.

Plesalci pariške opere, ki so se vračali iz obiska Azije, so izkoristili potovanje in zaplesali. Umetniki so interpretirali Labodje jezero Čajkovskega kar na letalu, pred očmi potnikov.

Plesalci so tako nastopali na nadmorski višini 11.000 metrov, kot del partnerstva med Pariško opero in Air France. Plesalci so se med potniki plesali, medtem, ko je letalo preletelo Mongolijo in prečkalo rusko nebo.

Poglejte si, kako je vse skupaj izgledalo.

Vrhunec v letalu Airbusa AF117 je bil, ko se bili nad Sant Petersburgom, domačim krajem Čajkovskega.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.