fbpx

Lahko noč na letalu

Novice

Britanska letalska družba British Airways preizkuša nove storitve na nočnih poletih. Te so namenjene predvsem poslovnežem, ki jim poleti vzamejo veliko časa in pogosto tudi veliko dragocenega spanja. Prihajanje na jutranje sestanke neprespan in ves pomečkan, poslu zagotovo ne koristi. Potnikom v poslovnem razredu, ki bi radi noč prespali, pa stevardese pred spanjem prinesejo prigrizek, […]

Britanska letalska družba British Airways preizkuša nove storitve na nočnih poletih. Te so namenjene predvsem poslovnežem, ki jim poleti vzamejo veliko časa in pogosto tudi veliko dragocenega spanja.

Prihajanje na jutranje sestanke neprespan in ves pomečkan, poslu zagotovo ne koristi. Potnikom v poslovnem razredu, ki bi radi noč prespali, pa stevardese pred spanjem prinesejo prigrizek, kozarec toplega ali hladnega mleka ali druge pijače, mehko odejo in udobno blazino. Še vedno jim pripada tudi polni obrok. Izbirajo lahko med večerjo v letališki avli pred poletom in toplim ali hladnim zajtrkom po pristanku. Potniki so se na novo udobje odzvali pozitivno in pravijo, da so nočni poleti bolj mirni in spanje na letalu je manj moteno. Novo nočno storitev so preizkusili dvakrat, prvič oktobra na nočnem poletu do New Yorka in pretekli mesec na letalu, ki ob dveh ponoči vzleti proti Dubaju. Verjetno bodo redno nočno storitev še letos uvedli na sedmih linijah do vzhodne obale ZDA in treh linijah do Srednjega Vzhoda. Žal, pravljica za lahko noč v storitev ni vključena.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!