fbpx

Letno kopališče Celje – kopališče s tradicijo

Novice

Med vsakoletne poletne cilje ekipe Dobro jutro, Slovenija sodi tudi Letno kopališče Celje, ki ima že več kot petdeset letno tradicijo. Je kopališče namenjeno meščankam in meščanom, okoličanom pa tudi vsem obiskovalcem Celja, ki bi si, po dopoldanskem ogledu knežjega mesta ali obisku katere izmed celjskih znamenitosti ter poletnega utripa, radi privoščili počitek in rekreacijo […]

Med vsakoletne poletne cilje ekipe Dobro jutro, Slovenija sodi tudi Letno kopališče Celje, ki ima že več kot petdeset letno tradicijo. Je kopališče namenjeno meščankam in meščanom, okoličanom pa tudi vsem obiskovalcem Celja, ki bi si, po dopoldanskem ogledu knežjega mesta ali obisku katere izmed celjskih znamenitosti ter poletnega utripa, radi privoščili počitek in rekreacijo v zavetju sence mogočnih dreves, saj je letno kopališče Celje oddaljeno le deset minut hoda iz starega mestnega jedra. Za vse, ki se pripeljejo na na celodnevno kopanje, pa je v neposredni bližini zagotovljenega dovolj parkirnega prostora ter mest za kolesa.
Mestno kopališče, ki ima vse, kar imajo veliki

Letno kopališče obsega olimpijski bazen, bazen za neplavalce, otroško plažo z igrali na prostem ter otroškim bazenom z vodnimi igrali in tobogani. Imajo tudi igrišča za odbojko na mivki in košarko ter mize za namizni tenis.
Letno kopališče Celje se lahko pohvali s številnimi osvojenimi priznanji akcije Naj kopališče v kategoriji bazenskih kopališč. Eden izmed razlogov je zagotovo 1.700 m2 vodnih površin ter urejena okolica in dodatne aktivnosti tako za najmajše, kot tudi starejše. Zagotovo pomembno vlogo igrajo tudi izredno ugodne cene, urejenost in čistoča kopališča ter celostna gostinska ponudba.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!