fbpx

Maribor vse bolj privlačen za popotnike

Novice

Maribor si v prazničnem decembrskem obdobju glede na signale, ki prihajajo, obeta polne hotele, pravi direktor Zavoda za turizem Maribor Milan Razdevšek. Ob tem upa, da bodo vremenske razmere ugodne ter da bo Pohorje pobelil sneg, saj bi to pomenilo zagotovljen obisk tudi v hotelih in drugih nočitvenih zmogljivosti na vrhu Pohorja. Italijanski gosti prihajajo […]

Maribor si v prazničnem decembrskem obdobju glede na signale, ki prihajajo, obeta polne hotele, pravi direktor Zavoda za turizem Maribor Milan Razdevšek.

Ob tem upa, da bodo vremenske razmere ugodne ter da bo Pohorje pobelil sneg, saj bi to pomenilo zagotovljen obisk tudi v hotelih in drugih nočitvenih zmogljivosti na vrhu Pohorja.

Italijanski gosti prihajajo silvestrovat z avtodomi

Kot eno izmed zanimivih ugotovitev je Razdevšek navedel, da je mariborsko dogajanje v času božično-novoletnih praznikov zadnja leta vse zanimivejše tudi za italijanske goste, ki v mesto prihajajo z avtodomi. Največ jih je po njegovih podatkih prav za silvestrski večer, kar po njegovem mnenju kaže na to, da se v štajerski prestolnici očitno počutijo dobro.

Vir: rtvslo.si

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!