fbpx

Mednarodne prestižne nagrade za Festival Lent 2003

Novice

Pa naj še kdo reče, da Festival Lent ni slovenski festivalski biser. Če se že mnogi pri nas tega ne zavedajo, pa to še kako dobro vedo v tujini, kjer znajo ceniti napore direktorja Vladimirja Rukavine in celotne ekipe Narodnega doma. Kajti konec novembra je v Anaheimu v ZDA potekal že 48. letni kongres IFEA […]

LentPa naj še kdo reče, da Festival Lent ni slovenski festivalski biser. Če se že mnogi pri nas tega ne zavedajo, pa to še kako dobro vedo v tujini, kjer znajo ceniti napore direktorja Vladimirja Rukavine in celotne ekipe Narodnega doma. Kajti konec novembra je v Anaheimu v ZDA potekal že 48. letni kongres IFEA (mednarodno združenje festivalov in prireditev, ki združuje preko 2700 festivalov in organizatorjev prireditev iz vsega sveta).

Festival Lent je tudi tokrat med več kot 1600 nominacijami ponovno prejel najvišje, prestižne nagrade, na področju “industrije” festivalov: zlato priznanje za razglednico festivala, srebrni priznanji za kapo in polo majico festivala ter bronasti priznanji za programsko knjižico festivala. Za kar ima obilo zaslug tudi Didi Šenekar, ki je bil avtor celostne podobe letošnjega festivala.

Podrobnosti in ostale nagrajence lahko poiščete na: http://www.ifea.com/.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!