fbpx

MILANO

Novice

Od Trsta do Milana je priblizno 450 km. Ni bistvene razlike v ceni, ce gres z vlakom ali sam z avtom. Iz Benetk naprej je celo stiri pasovna avtocesta. Megla, dez, nic se ne vidi, pa vsi divjamo vec kot 120 km/h. Toda ze v Milanu se je razjasnilo. Imam sreco, vedno ko grem v […]

Od Trsta do Milana je priblizno 450 km. Ni bistvene razlike v ceni, ce gres z vlakom ali sam z avtom. Iz Benetk naprej je celo stiri pasovna avtocesta. Megla, dez, nic se ne vidi, pa vsi divjamo vec kot 120 km/h. Toda ze v Milanu se je razjasnilo. Imam sreco, vedno ko grem v Milano je sonce!
Isces cesto, ljudje zelo prijazni, te peljejo skoraj do tja. Promet tekoc, na tisoce avtomobilov in nikjer nobenega zastoja. No, tako je tudi v Trstu. Podzemna zeleznica te hitro pelje vsenaokoli, vozovnica pa stane manj kot avtobusna karta v Trstu. Vse je zelo urejeno: ceste, plocniki, izlozbe. V centru so vec ali manj trgovine velikih modnih kreatorjev in zato so oblacila drazja kot v Trstu. Hrana pa stane isto kot drugje, majhne razlike so.

RTV SLO

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!