fbpx

Moda v Londonu

Novice

Od 14. do 19. februarja se bo v Londonu odvijal Modni teden. Gre za pomemben dogodek v svetu mode, ki ga vsako drugo leto organizira Britanski svet za modo. Okoli sto kreatorjev bo svoje kolekcije predstavilo na modnih revijah v ogromnih belih šotorih, ki jih prav v ta namen postavijo na tratah okrog dvora yorkširskega […]

Od 14. do 19. februarja se bo v Londonu odvijal Modni teden. Gre za pomemben dogodek v svetu mode, ki ga vsako drugo leto organizira Britanski svet za modo.

Okoli sto kreatorjev bo svoje kolekcije predstavilo na modnih revijah v ogromnih belih šotorih, ki jih prav v ta namen postavijo na tratah okrog dvora yorkširskega vojvode. Udeleženci se bodo seznanili s trendi prihodnje jesensko/zimske sezone. Žal se lahko tega sejma udeležite le, če se profesionalno ukvarjate z modo. Za vse ostale ljubitelje mode pa bodo vrata odprta na istem mestu od 20. do 23., to je od četrtka do nedelje, ko si lahko na dobrih 150 stojnicah kupite oblačila znanih in manj znanih kreatorjev po “tovarniških” cenah. Pri organizaciji sodeluje tudi vinska hiša Bordeaux Wines, tako si boste slalom med stojnicami popestrili s kapljico rujnega.

Hkrati se od 15. do 17. februarja v Veliki olimpijski dvorani odvija prireditev Pure London, ki predstavlja žensko modo, obutev in dodatke, unisex znamke, intimno perilo, kopalno modo ter lepotno kozmetiko. Videti bo moč prihajajoče trende in nove znamke, ki so se prebile na nebo modne industrije, predstavljajo pa se predvsem maloprodajne znamke srednjega do višjega cenovnega razreda. Pure London je namenjen predvsem tistim, ki iščejo nove poslovne partnerje, vabljeni pa so tudi vsi ostali.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!