fbpx

Moravske Toplice

Novice

Terme 3000 Sredi Prekmurja, kjer se goričko gričevje blago prelije v panonsko ravnino, se moderni turistično-zdraviliški kompleks Term 3000 nežno spaja z zelenim okoljem okoliške pokrajine. Različna rekreacijska in zdravilna ponudba temelji tod na naravni danosti tega kraja, edinstveni termomineralni hidrogenkarbonatni hipertermi vodi, ki iz štirih zdravilnih vrelcev (globine od 1.175 metrov pa do 1.467 […]

Terme 3000 Sredi Prekmurja, kjer se goričko gričevje blago prelije v panonsko ravnino, se moderni turistično-zdraviliški kompleks Term 3000 nežno spaja z zelenim okoljem okoliške pokrajine. Različna rekreacijska in zdravilna ponudba temelji tod na naravni danosti tega kraja, edinstveni termomineralni hidrogenkarbonatni hipertermi vodi, ki iz štirih zdravilnih vrelcev (globine od 1.175 metrov pa do 1.467 metrov) s temperaturo na izviru 72°C ter s prostim in vezanim CO2, prihaja iz zemeljskih globin.

Moravska termomineralna voda tonizira organizem, ima analgetski in sedativni učinek, širi žile in ima fotosenzibilni učinek na kožo, hkrati pa deluje zdravilno tudi na degenerativni, kronično vnetni in izvensklepni revmatizem, pri poš- kodbah in operacijah na lokomotornem sistemu s funkcionalno prizadetostjo, pri kroničnih obstruktivnih pljučnih obolenjih in kožnih boleznih. 5.000 m2 vodnih površin in dvajset različnih bazenov z vodnimi programi, tobogani in atrakcijami, ki se v Moravskih Toplicah ponujajo gostom, vsekakor ni od muh. Kopalci lahko izbirajo tako med pokritimi bazeni kot bazeni na prostem. Enajst novejših bazenov ponuja obiskovalcem v dveh nivojih pestre programe in zanimivosti. Divja reka in brzica, gejzirji in slapovi, vodnozračni ležalniki, pa vodne in zračne masaže, protitoč no plavanje in plavalne steze, vodni tokovi in žvrkljajoče kopeli so atrakcije, ki nedvomno popestrijo ponudbo. Največ ja privlačnost, pa ne zgolj za mlade, temveč za mlade po srcu vseh starosti, pa je zagotovo 22-metrski stolp s toboganoma dolžine 170 in 140 metrov in z vizualnimi ter zvočnimi efekti. Poleg zaokrožene vsestranske zdraviliš ke in rekreacijske ponudbe so gostom v Termah 3000 na voljo tudi turške in finske savne, solariji, igralnica za otroke, pa različne terapije (hidro-, kinezi-, elektro-, fango obloge, masaže, biserne kopeli …) in programi za zdravje in dobro počutje (antistresni, antirevmatski, beauty, managerski …)• Na ceniku kopaliških storitev je v Termah 3000 zapisano, da stane kopanje za odrasle 2.300 SIT, za upokojence 1.900 SIT in za otroke 1.600 SIT. V primeru, da si bosta gosta ali gostja zaželela še kakšnega izmed programov za dobro počutje, bo vsak od njiju na primer za Beauty program (kompletna nega obraza, mikromasaž a, bio lifting, aromaterapija obraza in dekolteja) odštel 22.500 SIT. Dodatne informacije pa so vam na voljo na: www.terme3000.si oziroma na telefonski številki: 02 512 2100.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!