fbpx

Nagrada Kristalni Triglav Občini Podčetrtek in podjetju Terme Olimia

Aktualno, Novice

Društvo turističnih novinarjev Slovenije – FIJET Slovenija nagrado Kristalni Triglav podeljuje Občini Podčetrtek in podjetju Terme Olimia. Nagrajenca sta najboljši odraz trditve, da v turizmu resnično uspejo samo tisti, ki med seboj resnično dobro sodelujejo. V celovito ponudbo celotnega jugovzhodnega Kozjanskega in Obsotelja sta nesebično povezala prav vse turistične dejavnike, na do nedavnega na splošno, […]

Društvo turističnih novinarjev Slovenije – FIJET Slovenija nagrado Kristalni Triglav podeljuje Občini Podčetrtek in podjetju Terme Olimia.

20150625_181017
Nagrajenca sta najboljši odraz trditve, da v turizmu resnično uspejo samo tisti, ki med seboj resnično dobro sodelujejo. V celovito ponudbo celotnega jugovzhodnega Kozjanskega in Obsotelja sta nesebično povezala prav vse turistične dejavnike, na do nedavnega na splošno, predvsem pa turistično, nerazvitega dela Slovenije. Terme Olimia, ki so kot Atomske Toplice nastale že pred nastankom občine Podčetrtek, so kot eno zelo redkih turističnih podjetij v svojo turistično ponudbo vključevale vse turistične dejavnike v svoji okolici ter ves  čas tvorno sodelovale z
lokalnim  turističnim društvom. Z ustanovitvijo Občine Podčetrtek se je sodelovanje samo še poglobilo. Poleg tega so se v zadnjem času povezali še širše z Deželo Celjsko, hkrati pa so tudi dober primer čezmejnega turističnega povezovanja. Posledica tega vzornega sodelovanja je tudi zelo hiter in stabilen razvoj, pri čemer so skupaj znali izkoristiti vse možne vire razvojnih sredstev Evropske unije. Občina Podčetrtek je prav pri koriščenju evropskih razvojnih sredstev najbolj uspešna občina  v naši državi. S slednjimi in lastnimi sredstvi so v termah uspeli zgradili
najsodobnejše nastanitvene objekte, bazenske in zdraviliške zmogljivosti, športno dvorano ter jih uspešno vključili  v celovito turistično ponudbo.
S kolesarskimi  stezami in pešpotmi so se povezali z okoliškimi kraji in sem turističnimi znamenitostmi, vse skupaj pa so popestrile še številne, že kar mednarodno odmevne  prireditve. Ob vsem tem razvojnem zagonu niso pozabili niti na ureditev domačij in krajev ter njihove okolice. Za vse omenjene dosežke je Občina Podčetrtek skupaj s Termami Olimia dobila številna ugledna domača in tuja priznanja.

oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.