fbpx

NAJ KOPALIŠČE: Terme Banovci so majhne, a imajo vse, kar imajo veliki!

Novice

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je tudi v zadnjem majskem sobotnem jutru sedla v Audi družbe Porsche Slovenija ter se odpravila na ogled še enega od kopališč, ki seveda tekmujejo za naziv naj v akciji »Slovensko naj kopališče 2007«. Tako so se po nekaj urni vožnji iz Ljubljane proti vzhodu Slovenije znašli na kraju […]

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je tudi v zadnjem majskem sobotnem jutru sedla v Audi družbe Porsche Slovenija ter se odpravila na ogled še enega od kopališč, ki seveda tekmujejo za naziv naj v akciji »Slovensko naj kopališče 2007«. Tako so se po nekaj urni vožnji iz Ljubljane proti vzhodu Slovenije znašli na kraju dogajanja, in sicer v Termah Banovci, kjer se med drugim lahko pohvalijo z prenovljenim naturističnim kampom.

V Terme Banovci po zvrhan koš doživetij

 Razlogov za obisk Term Banovci je zagotovo precej, Jože Duh, predstavnik marketinga pa je izpostavil predvsem tri. Na prvem mestu je zagotovo naravna, termalna, zdravilna voda, ki prihaja iz globine 1700m in se nahaja v bazenih, ki skupaj premorejo 2000m2 vodnih površin, voda v njih pa ima od 26 do 38 stopinj celzija. Drugi razlog za obisk je lepo, mirno, naravno in predvsem zeleno okolje sredi prleške pokrajine. Na tretjem mestu pa se nahajajo različni programi za različne vrste užitkov za vse družinske člane, od najmlajšega do najstarejšega. Ob tem ne gre pozabiti na veliko sence, dovolj parkirnih mest in dejstvo, da se prav v Termah Banovci že od leta 1973 nahaja še vedno edini naturistični kamp s termalno vodo v Evropi. Prav kamp so lansko jesen temeljito prenovili, tako da se ta zdaj predstavlja v povsem novi preobleki in daje ponudbi dodano vrednost.

Savnanje posebne vrste

Med novostmi velja omeniti tudi nove programe v svetu savn, kjer so sicer na voljo tri finske in ena turška savna. Kot je povedala Lea Hofman, vodja Term Banovci, so glavne novosti tri. Ob torkih tako ponujajo savnanje s sadjem, ob četrtkih z medom, medenimi napitki in ostalimi dobrotami, vsak mesec pa pripravljajo tudi savnanje ob polni luni s koktejli za dobro počutje in polnočnim presenečenjem.

Poletje v znamenju banovskega gusarja

V Termah Banovci so družine na prvem mestu, saj si vseskozi prizadevajo biti družinam prijazne terme. Temu sledijo tudi animacijskih programi. Poleg tradicionalnih, z vsakodnevnimi aktivnostmi za hotelske goste, ki lahko kolesarijo, se udeležijo nordijske hoje, gredo na izlete v bližnjo okolico… imajo za otroke in njihove starše izdelan poseben program, ki za oboje predstavlja pravo dozo sprostitve. »V času počitnic imajo pri nas že sedmo leto zapored veliko možnosti za zabavo banovski gusarji. Gusarska bitka, iskanje zaklada, športni spopadi s starši, izdelovanje orjaškega sendviča je le nekaj iz dolgega  seznama doživetij. Tem smo letos dodali še povsem novo gusarsko ladjo ter prikaz, kako gusar lahko živi tudi na kmetiji,« nam je pojasnila Darja Jureš, animatorka v Termah Banovci ter dodala, da bo torej tudi letošnje poletje pri njih v znamenju rdečih rutic, belih pik in črtastih majic. Sicer pa so družinam prijazni tudi zavoljo cen kopalnih vstopnic in drugih storitev. Te se niso spremenile, tako da celodnevno kopanje za odraslega stane 7,50 evra. Nudijo pa tudi tri-urne vstopnice, vstopnice za kopanje po 15. uri ali celo zvečer, po 18. uri. Omeniti velja še popuste za otroke, dijake, študente in upokojence ter popuste za družine.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Da gostom nikoli ni dolgčas poskrbi Darja Jureš, animatorka v Termah Banovci.

Zavoljo vsega naštetega ni malo gostov, ki se v Terme Banovci vračajo že desetletje ali več. Ena takšnih je Majda Sadar, katera pravi, da gre za pravi raj, kjer si človek oddahne in kjer te praktično vse preprosto pritegne.


Sledite nam


RSS Ustavi se!