fbpx

Najboljši kraji za popotnike

Novice

Med številnimi razglasitvami najboljših turističnih krajev na svetu, ki se zvrstijo v začetku vsakega leta, je za popotnike ena najbolj zanimivih tista, ki jo opravi popotniška biblija, kot nekateri imenujejo Frommerjeve vodice. Tokrat je na prvem mestu med zanimivimi in cenovno dostopnimi destinacijami Amador County v Kaliforniji (ZDA), naslednjih 9 mest pa si sledi takole: […]

Med številnimi razglasitvami najboljših turističnih krajev na svetu, ki se zvrstijo v začetku vsakega leta, je za popotnike ena najbolj zanimivih tista, ki jo opravi popotniška biblija, kot nekateri imenujejo Frommerjeve vodice.

Tokrat je na prvem mestu med zanimivimi in cenovno dostopnimi destinacijami Amador County v Kaliforniji (ZDA), naslednjih 9 mest pa si sledi takole: Belem (Brazilija), Charleston (Južna Karolina, ZDA), Glasgow (Škotska), Goa (Indija), kenijski parki, Margarita (Venezuela), Molokai (Havaji), Ramah (New Mexico, ZDA), Tasmanija (Avstralija). Najbolj so bili nad izborom navdušeni Škoti, ki jih je posebej razveselila pohvala o legendarnosti škotske topline in gostoljubnosti.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!