fbpx

Negostoljubni hotelir

Novice

Angležinja Sally Berchell je v nekem hotelu ob kosilu prosila za kozarec vode iz pipe, osebje pa ji je razložilo, da lahko dobi le ustekleničeno vodo, ki jo mora plačati. Ko se je kasneje pritožila, gotovo ni pričakovala takega odgovora, kot ga je dobila. Direktor hotela Atlantic v Newquayu na jugozahodu Anglije, Anthony Cobley, ji […]

Angležinja Sally Berchell je v nekem hotelu ob kosilu prosila za kozarec vode iz pipe, osebje pa ji je razložilo, da lahko dobi le ustekleničeno vodo, ki jo mora plačati.

Ko se je kasneje pritožila, gotovo ni pričakovala takega odgovora, kot ga je dobila. Direktor hotela Atlantic v Newquayu na jugozahodu Anglije, Anthony Cobley, ji je napisal: »Kupujem ustekleničeno vodo, kupujem kozarce zanjo, kupujem led, plačujem ljudi, da vam jo postrežejo, zagotavljam vam luksuzno okolje za pitje vode in spet plačam ljudi in čistila za čiščenje kozarcev. In vi mislite, da bom vse to zagotavljal zastonj.« Gotovo ni presenetljivo, da je taka reakcija v Veliki Britaniji dvignila precej prahu, saj se je Sally obrnila na časopise.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!