fbpx

Odličen nasvet: Z naravnimi elementi se pravi čas znebite jesenske otožnosti

Novice, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Pripravite se na prihajajoče jesenske dni in uživajte v lepoti življenja. Posvetite se sebi, vašim potrebam, vzpostavite notranje ravnovesje in odkrijte, kako zdravijo štirje elementi

Da bi še dolgo ostali v pozitivnem poletnem razpoloženju, zadržali visoko raven energije in motivacije ter na vsak način pobegnili jesenski melanholiji ali – kot jo še imenujejo – sindrom sezonske razpoloženjske motnje, vam bo pomagala preverjena terapija štirih elementov. S kombinacijami energij vode, ognja, zemlje in zraka boste ostali vedri in vitalni tudi v hladnejšem obdobju leta. Delujte preventivno, osvobodite se strahov, prebudite čustva in okrepite um. Izberite nekaj dni s Spa sproščanje v Termah Tuhelj in se pravočasno pripravite na prihajajoče jesenske dni. Paket Spa sproščanje vam prinaša neomejeno sproščanje v Svetu savn, tako pri rezervaciji paketa v Premium sobah kot tudi neomejeno uživanje v termalni vodi.

Voda osvobaja čustva …

Plavanje, lebdenje ali vaje v vodi vas bodo osvobodile nakopičenega stresa, nervoze, jeze, nepotrpežljivosti … Poleg čustvenega čiščenja, je dokazano, da aktivnosti v vodi pozitivno delujejo tudi na srce, krvožilni sistem ter tudi na fizični izgled, rekreativci in športniki ki se ukvarjajo s plavanjem pa so vedno dobro razpoloženi, nimajo  bolečin v hrbtu in dolgo ostanejo vitalni.

Tuheljska zdravilna termalna voda, s katero so napolnjeni bazeni, dokazano zdravi in sprošča hormone sreče.

Obdržite kondicijo in stabilizirajte hrbtenico s plavanjem v bazenu, sprostite mišice s podvodnimi masažami, ostanite vitalni z vajami v bazenu, meditirajte ob lebdenju na površini vode ali se samo sprostite na ležalniku ob bazenu medtem ko se vaši otroci spuščajo po adrenalinskih toboganih. Kopanje je lahko užitek za vso družino.

Ogenj vas osvobaja strahov …

Se želite osvoboditi blokad, zagnati energijo, revitalizirati telo? Pri tem vam bo pomagal element ognja. Našli ga boste v  Svetu savn, enem od največjih na Hrvaškem in s številnimi savna programi. Ste že ugotovili, da znojenje v savnah najbolj prija v hladnem obdobju leta? Prijetna toplina vas bo spomnila na sonce, morje in poletje, ki traja. Poleg tega, da greje telo, obisk savne pospešuje izločanje škodljivih snovi iz organizma in daje odlične rezultate v borbi proti celulitu in odvečnim kilogramom. Programi s čokolado, termalnim blatom, meto, programi za nego las in kože obraza in telesa, aroma programi ter solni  programi – v katerih lahko uživate skoraj vedno – vas bodo popolnoma sprostili, osvobodili stresa in vam napolnili baterije. Po savni se popolnoma odrečite športnim in rekreativnim aktivnostim. Namesto tega izberite priljubljeni tretma in uživajte …

Zemlja čisti vse …

Terapevti pravijo, da zemlja odnaša vse vaše skrbi in težave in jih z lahkoto spreminja v sadove. Meditacija na priljubljenem kraju v gozdu, ob morju, na hribu ali enostavno ležanje na travi – in to najboljše na trebuhu – vas bo napolnila s pozitivno energijo in osvobodila strahov. V Termah Tuhelj boste stik z zemljo najbolje ustvarili tako, da izberete blatni program v savnah ali enega od tretmajev z zdravilnim termalnim blatom v SPAeVita centru. Masaža s termalnim blatom pospešuje metabolizem, odstranjuje odpadne snovi iz tkiva in globinsko čisti kožo, tretmaji z oblogami fango dajejo izvrstne rezultate pri zdravljenju revme, degenerativnih sprememb hrbtenice in poškodb sklepov zaradi artroze, lepotni tretma obraza pa bo upočasnil staranje in dal koži naraven izgled.

Zrak krepi um …

Za osvoboditev od negativnih misli in vsega, kar vas obremenjuje, potrebujete zrak. Terapevti pravijo, da se gibanje zraka najbolj čuti skozi veter. Ta bo očistil vaš um in povzdignil zavest na višji nivo.

Občutite moč vetra v Svetu savn Term Tuhelj v posebno zasnovanem aroma programu vrtinčenja zraka. Izobraženi savna mojstri z gibi imitirajo veter, ki vam bo pomagal razbistriti misli. Že kratek obisk v takšni savni in počutili se boste kot novi, ponovno boste vzpostavili ravnotežje med umom in čustvi in začutili boste tako potreben mir …

Hrvaško Zagorje ima prečudovito naravo in kulturno dediščino, ki bo pika na i na vašem družinskem potovanju. Raziščite okolico z avtomobilom, kolesom ali peš. Bodite del dogodkov, izvedite več o nabiranju jabolk in grozdja, raziščite vinske ceste, muzeje, kurije in gradove … živite s polnimi pljuči. Hrvaška polna življenja.

www.terme-tuhelj.hr

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.