fbpx

Opazovalnica najvišje stavbe na svetu, Burj Khalife v Dubaju, je že zaprta

Novice

Dubaj – Najvišja stavba na svetu, nebotičnik Burj Khalifa u Dubaju, se je odprla v začetku januarja letos, le mesec kasneje pa je zaradi tehničnih težav njena opazovalnica že zaprta za turiste. Foto: AP Zakaj je najvišji nebotičnik na svetu zaprt, ni znano. Lastnik, družba Emaar Properties, je v kratki izjavi za medije dejal, da […]

Dubaj – Najvišja stavba na svetu, nebotičnik Burj Khalifa u Dubaju, se je odprla v začetku januarja letos, le mesec kasneje pa je zaradi tehničnih težav njena opazovalnica že zaprta za turiste.


Foto: AP

Zakaj je najvišji nebotičnik na svetu zaprt, ni znano. Lastnik, družba Emaar Properties, je v kratki izjavi za medije dejal, da je vzrok tehnične narave, navedel pa je tudi veliko število obiskovalcev, ki si vsak dan želijo pogledati skozi najvišje ležeče okno na svetu: “Trenutno rešujemo tehnične težave povezane z električno napeljavo, ko jih bomo odpravili, bo javnost o tem obveščena.”


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!