fbpx

Opazovalnica najvišje stavbe na svetu, Burj Khalife v Dubaju, je že zaprta

Novice

Dubaj – Najvišja stavba na svetu, nebotičnik Burj Khalifa u Dubaju, se je odprla v začetku januarja letos, le mesec kasneje pa je zaradi tehničnih težav njena opazovalnica že zaprta za turiste. Foto: AP Zakaj je najvišji nebotičnik na svetu zaprt, ni znano. Lastnik, družba Emaar Properties, je v kratki izjavi za medije dejal, da […]

Dubaj – Najvišja stavba na svetu, nebotičnik Burj Khalifa u Dubaju, se je odprla v začetku januarja letos, le mesec kasneje pa je zaradi tehničnih težav njena opazovalnica že zaprta za turiste.


Foto: AP

Zakaj je najvišji nebotičnik na svetu zaprt, ni znano. Lastnik, družba Emaar Properties, je v kratki izjavi za medije dejal, da je vzrok tehnične narave, navedel pa je tudi veliko število obiskovalcev, ki si vsak dan želijo pogledati skozi najvišje ležeče okno na svetu: “Trenutno rešujemo tehnične težave povezane z električno napeljavo, ko jih bomo odpravili, bo javnost o tem obveščena.”


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.