fbpx

Ostanite poletno razpoloženi

Aktivnosti, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Poletje traja dokler želite, ne glede na obveznosti. Izkoristite še zadnje tedne, dni pred pričetkom šole za najbolj noro družinsko zabavo ali pa se enostavno posvetite sebi in si napolnite baterije.

V Termah Olimia so odprte raznolike možnosti …

Ste pravi poletni tip! Obožujete vse oblike vodnih aktivnosti in bi radi ujeli še nekaj dni za plavanje in sončenje z družino? Naj vas spomnimo, da poletja uradno še ni konec in da je konec avgusta najboljši čas za uživanje v njem! Kopanje, čofotanje v vodi, plavanje v bazenu z valovi in spuščanje po adrenalinskih toboganih so pravzaprav najboljši načini, da z otroki proslavite pričetek novega šolskega leta … ali pa da nanj enostavno pozabite!

Aqualuna v Termah Olimia je ultimativni družinski hit. Giant Slide je letošnjo sezono nova okrepitev atraktivnim toboganom, med katerimi je tudi King Kobra, ki je uradno še vedno najbolj divji tobogan v Sloveniji. Mini klub z veselimi animacijskimi vsebinami, trdnjava in grad v vodni džungli Aquajungle, trampolini, praznovanja rojstnih dni, živali naravne velikosti v Aquasafariju … so samo nekatere od aktivnosti, v katerih bodo uživali vaši otroci.

Pozabite vremenske aplikacije

Kakšno bo vreme, ali vas čaka dež ali ploha? V Termah Olimia je to postranska stvar. Če vas vreme na kakršen koli način preseneti, vam je na voljo na novo odprt Family Wellness Termalija. V njem boste odkrili Termalijo FAMILY FUN, novo ogromno oazo z notranjim in zunanjim bazenom, bazenom s slapovi, amfiteatrom, mrežami in adrenalinsko steno za plezanje, toboganoma FUN & SPLASH, interaktivnimi igrami, konzolami, elektronsko košarko, interaktivnimi tlemi in 7D kinom. Mlade starše bosta razveselila inovativna igralnica OLILAND in svet BABY FUN, v katerem se nahaja bazen s peskom in zunanji bazen s posebnim senčnim jadrom za zaščito pred soncem. Ob tem so še posebni prostori za dojenje, previjanje, pripravo otroške hrane in počitek.

V Termaliji FAMILY FUN poletje nima konca.

Termalija RELAX vam bo pričarala drugačno doživetje. Uživali boste v blagodejnih lastnostih termalne vode, sproščujoči moči savne, posebno ustvarjenih masažah in lepotnih tretmajih. Tukaj boste odkrili novo mesto za družinsko druženje in sproščanje …

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Kraj, kjer ste vi najpomembnejši …

Če se želite posvetiti sebi, se sprostiti v dvoje in se pripraviti na prihajajoče hitre jesenske dni, izberite oazo razkošja in sprostitve, ki jo navdihuje čudoviti cvet črne orhideje. Wellness Orhidelia že deveto leto zapored nosi naziv najboljšega wellnessa v Sloveniji. Skrbno ustvarjeni tretmaji in programi savn, edinstven dizajn in mirno vzdušje vam bodo dali veliko želenega počitka in miru ter vas napolnili s pozitivno energijo, da boste lahko še dolgo časa ostali v vedrem poletnem razpoloženju.


Sledite nam


RSS Ustavi se!