fbpx

PARK ZA ODRASLE

Novice

V Londonu so odprli zanimiv tematski park, v katerega je vstop dovoljen le odraslim, saj je posvečen spolnosti.   Z obiskom tematskega parka naj bi obiskovalci poživili svoje spolno življenje V britanski prestolnici so odprli nov “tematski park” Amora, v katerem se vse vrti okrog spolnosti, vstop pa je dovoljen le odraslim. Vodstvo Amore obljublja, da […]

V Londonu so odprli zanimiv tematski park, v katerega je vstop dovoljen le odraslim, saj je posvečen spolnosti.  

Z obiskom tematskega parka naj bi obiskovalci poživili svoje spolno življenje V britanski prestolnici so odprli nov “tematski park” Amora, v katerem se vse vrti okrog spolnosti, vstop pa je dovoljen le odraslim. Vodstvo Amore obljublja, da se bo spolno življenje obiskovalcev zagotovo izboljšalo. Tiskovna predstavnica Lisa Seddon je izrazila prepričanje, da bodo obiskovalci odhajali domov z dobrimi nasveti o tem, kako poživiti svoje spolno življenje in partnerski odnos.
Amora, ki se oglašuje kot “akademija za ljubezen in odnose”, se nahaja v zabaviščnem središču Trocadero na Piccadilly Circusu, nedaleč od pogosto fotografiranega kipa grškega boga ljubezni Erosa.
Med drugim ponuja interaktivne razstave, ki raziskujejo vse vidike spolnega odnosa, od spogledovanja do fetišev, njen cilj pa, kot zatrjujejo, nikakor ni zgolj prikazovanje pornografije.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!