fbpx

Pogled z ljubljanskega Nebotičnika

Novice

Terasa ljubljanskega Nebotičnika na vogalu med Slovensko in Štefanovo, ki obdaja kavarno ter slaščičarno v 12. nadstropju, od koder je najlepši pogled na vso Ljubljano, je bila včeraj polna gostov. Ljubljana – Po dolgih letih agonije in zapuščenosti zadnjih štirih nadstropij ikone Ljubljane, ki so določena za gostinsko dejavnost, kajti celoten objekt je kulturni spomenik […]

Terasa ljubljanskega Nebotičnika na vogalu med Slovensko in Štefanovo, ki obdaja kavarno ter slaščičarno v 12. nadstropju, od koder je najlepši pogled na vso Ljubljano, je bila včeraj polna gostov.

Ljubljana – Po dolgih letih agonije in zapuščenosti zadnjih štirih nadstropij ikone Ljubljane, ki so določena za gostinsko dejavnost, kajti celoten objekt je kulturni spomenik državnega pomena, je bila terasa malone polno zasedena.

Skupaj je investicija vredna dobrih pet milijonov., foto: Igor Zaplatil

Podjetni avstralski Slovenec Anthony Tomažin je leta 2007 od Kapitalske družbe kupil dobrih tisoč kadratnih metrov v zadnjih nadstropjih legendarnega poslopja za 2,12 milijona evrov ter v obnovo, ki je potekala pod strogim nadzorom zavoda za varstvo kulturne dediščine, in v novo opremo vložil še skoraj tri milijone evrov….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!