fbpx

Poletni kamp Ishmecha in starodavne tehnike vrtenja, VRTINEC 16.8. do 23.8.2014

Novice

Bi želeli postati osvobojeni ovir na vseh nivojih? Razumeti in čistiti vzorce ali blokade za katerimi se skrivate? Postati nov človek brez strahu, čistega srca, čuteč, močen in mil? Želite znova najti mir, ki vas boža s svojo blagodejnostjo? Potem je poletni kamp Vrtinec pravi za vas.Kamp vrtinec je namenjen vsem vam, ki si želite odpraviti blokade, […]

Bi želeli postati osvobojeni ovir na vseh nivojih? Razumeti in čistiti vzorce ali blokade za katerimi se skrivate? 
Postati nov človek brez strahu, čistega srca, čuteč, močen in mil? Želite znova najti mir, ki vas boža s svojo blagodejnostjo?

Potem je poletni kamp Vrtinec pravi za vas.
Kamp vrtinec je namenjen vsem vam, ki si želite odpraviti blokade, postati bolj čutni, spoznati svoje omejitve in potenciale. Spoznati svoje telo in njegovo neizmerno moč neverbalnega, ki vseskozi komunicira, tudi tisto, kar velikokrat ne bi želeli sami.

Če vam do poguma še malo manjka, smo tu mi, da vam pokažemo pot. Cilj vseh starodavnih metod je učenje in spoznavanje z doživljanjem. Predajamo izključno to, kar smo spoznali in razumeli v popolnosti.
Način dela: Individualni pristop (Analiza vedenja udeleženca , odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja).

Vsebine poletnega kampa se bodo gradile na naslednjih izhodiščih:

• ozaveščanje stanja “sna” soočenje z avtomatizmi delovanja lastne osebnosti mehanizmi upiranja spremembam

• prebujanje zavesti iskanje lastnih vzorcev delovanja delo s podzavestjo in neozaveščenim
samoopazovanje razumevanje “kaj je to stabilnost”

• izkušnja svobode osvoboditev fizičnih (telesnih) napetosti osvoboditev čustvenih blokad razumvanje lastnih konceptov

• izbira kreacije kako živimo, je naša svobodna izbira, ki se je pogosto ne zavedamo živeti z odnosom do sebe živeti sproščeno na vseh nivojih.

 

Tehnike: Starodavna tehnika vrtenja: Da bi znova bivali v svoji pravi naravi, se vrtimo nazaj tja, od koder smo prišli. Vrtenje odpira čutenje, čisti um in kot močna notranja prha očiščuje plasti nečistoč, ki so se naložile v nas. Vrtenje je skrivnosten proces, ki nas osvobaja vsiljenih spon zunanjega sveta: besed, konceptov, vzorcev vedenja, navad, navezanosti. Bistvo življenja je v kroženju. Vse v obstoju se vrti in ponavlja. Človekov biološki ritem, menjevanje dneva in noči, delovanje organov, vrtenje planetov, menjavanje letnih časov. In ko smo v ravnovesju, potem vse deluje prav. Skozi proces vrtenja postajamo stabilnejši. Potovanje po spirali vrtinca odpre prehod med predelom trebuha in srcem in nenazadnje prehod med glavo in srcem. Tako kot skozi Zemljo teče os, tudi skozi človeka teče os. In da bi ta os postala stabilna, nam tehnika vrtenja pomaga, da se v naši hrbtenici odprejo vibracijska središča, iz katerih odzvanja prvotni zvok življenja. Če želimo vzpostaviti ravnovesje, se moramo najprej odučiti naučenega. In ker se vse v obstoju giba, to najlažje in najhitreje naredimo skozi gibanje.

Metoda Ishmech: Je 7-stopenjska aktivna gibalno-plesna metoda, prek katere z vodenimi vajami telesu pomagamo, da se spomni svojega potenciala, ki mu je bil dan ob rojstvu. Popelje nas v spoznavanje in razumevanje delovanja našega telesa, čustev in razuma. 
Postopno postanemo gospodar nad svojim telesom, spoznamo svobodno voljo, zavest in objektivno.

Čutiti – doživeti – razumeti. Vaje za odpiranje čutenja.

Sproščanje blokad: fizičnih, emocionanih, konceptualnih. V društvu Bindu imamo celo paleto tehnik, s katerimi sproščamo blokade na vseh nivojih. Ker vodja kampa vedno deluje iz trenutka, bo potem, ko bo spoznal udeležence, izbral najprimernejše aktivnosti zanje.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vodja delavnic: Vodja poletnega kampa je 56-letni Bodin, Izvrsten poznavalec delovanja človekovega uma, telesa in čustev (med drugim ima certifikat londonske šole holističnega rebirthinga, diplomo inštituta za kvantno psihologijo iz ZDA, diplomo za vodenje intenziva razsvetljenja in je udeleženec številnih izobraževanj za psihodramo in triletne francoske šole clearinga) in Kristina De Ventus, edina trenerka gibalno-plesne metode Ishmech.

PODATKI IN PRIJAVA

Datum: 7-dnevni poletnih kamp, vrtinec traja od 16. do 23.8.2014.

Prihod: na dan začetka od 15:00 do 17:00 ure. Odhod: na dan zaključka do 11:00 ure.
Kje: Srbija, narodni park Fruška gora ob Donavi. Na posestvu, kjer se čas ustavi. 
Več o lokaciji na spletni strani www.drustvo-bundu.si in galeriji slik.

Cena: Cena znaša 590,00 eur z ddv in je all inclusive.

Cena vključuje: (7 nočitev in polni penzion, vse pripomočke, ki so potrebni za izvedbo vseh dejavnosti in delavnic na kampu. Bivanje v dvoposteljnih sobah. Možno je postaviti tudi svoj šotor. Prehrano: domača, iz lokalne domače pridelave. Pijačo: voda, kava, čaj in individualni lifecoaching v času kampa. Cena ne vključuje stroškov prevoza.

Prijava: [email protected] in 040 423 719

PREVOZ: Do Fruške gore se iz Slovenije lahko pripeljete z vlakom, avtobusom ali osebnim avtomobilom. Z avtom vožnja traja 5,5 ure. Lahko se odločite tudi, da se pridružite drugim 
udeležencem v avtomobilu, kar se je doslej izkazalo kot najboljša možnost. Stroški prevoza, ki znašajo okvirno 140,00 evrov za gorivo in cestnine v obe smeri, se v tem primeru razdelijo med potnike v vozilu. Lahko se dogovorimo tudi za organiziran prevoz s kombijem.

OPOZORILO: Bindu kampa se ne morejo udeležiti psihiatrično zdravljeni ljudje, ljudje, odvisni od katerekoli droge, zaradi intenzivnosti dela pa tudi ne ljudje s hujšimi zdravstvenimi 
težavami. Vsak udeleženec je dolžan organizatorja obvestiti o morebitnih težavah pred samo prijavo na kamp. Kampa se lahko udeležijo starejši od 18 let, zasebnost udeležencev na 
kampu je zagotovljena v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!