fbpx

Poletno dogajanje na slovenskih kopališčih

Novice

Vroči poletni dnevni so kot naročeni za obisk katerega izmed 15-ih slovenskih naravnih zdravilišč. Ponudba je pestra, dogajanje razburljivo, vzdušje pa poletno sproščeno. Izlet na katero izmed termalnih kopališč je nedvomno darilo, ki se ga bodo razveselili prav vsi uspešni učenci. Zunanji bazeni so tudi letos dopolnili svojo ponudbo. Tobogani, vodne reke in deskanje na […]

Vroči poletni dnevni so kot naročeni za obisk katerega izmed 15-ih slovenskih naravnih zdravilišč. Ponudba je pestra, dogajanje razburljivo, vzdušje pa poletno sproščeno. Izlet na katero izmed termalnih kopališč je nedvomno darilo, ki se ga bodo razveselili prav vsi uspešni učenci.

Zunanji bazeni so tudi letos dopolnili svojo ponudbo. Tobogani, vodne reke in deskanje na valovih so samo nekatere izmed neskončnih možnosti in priložnosti. Starejši pa si lahko privoščite pravo poletno razvajanje – od lenobnega poležavanja v senci in sproščujočega plavanja do obiska katerega izmed izredno bogato opremljenih wellness centrov.

V poletni ponudbi slovenskih zdravilišč bodo torej vsakdo našel nekaj zase. Tudi v poletnih mesecih ponujajo tradicionalne možnosti zdravljenja, sprostitve in razvajanja, pa tudi eksotične masaže, ki uporabljajo preizkušene vzhodnjaške tehnike, v kombinaciji s pestro zabavo, potepi v naravo in številnimi možnostmi preživljanja aktivnega počitnikovanja.

Slovenska naravna zdravilišča in terme imajo preko celega leta na voljo vrhunske medicinske storitve s strokovnjaki za različna področja medicine, pa tudi klasične zdraviliške programe za zdravje. Temu ob bok so v zadnjih letih zrasli zares odlični wellness centri z neverjetno ponudbo savn in različnih masaž, solarijev, negovalnih, sprostitvenih ter terapevtskih programov ter fitnesov in lepotnih centrov.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!