fbpx

Ponovno v vaši družbi

Novice

Navkljub deževnemu začetku pomladi sonce že veselo razkazuje svoje žarke in vabi da se mu predamo. Naša ekipa je to že storila, 22. aprila v Termah Ptuj, ko smo otvorili letošnja druženja preko radijskih sprejemnikov in spleta v akciji “Slovensko naj kopališče” za leto 2006. Dobro jutro, Slovenija in akcija “Slovensko naj kopališče 2006” je […]

Navkljub deževnemu začetku pomladi sonce že veselo razkazuje svoje žarke in vabi da se mu predamo. Naša ekipa je to že storila, 22. aprila v Termah Ptuj, ko smo otvorili letošnja druženja preko radijskih sprejemnikov in spleta v akciji “Slovensko naj kopališče” za leto 2006.

Dobro jutro, Slovenija in akcija “Slovensko naj kopališče 2006” je torej jadranje po morju novosti in zanimivih ponudb slovenskih kopališč začela – kot vsako poletje bomo tudi letos z vami vsak četrtek in soboto od 8.30 – 13. ure na izbranih radijskih postajah po Sloveniji.

Več o akciji “Slovensko naj kopališče 2006” >>>

Ekipa “Dobro jutro, Slovenija” na salonu navtike INTERNAUTICA

Ekipa “Dobro jutro, Slovenija” se bo od 9. – 14. maja 2006 oglašala iz portoroške marine in tamkajšnjega 11. mednarodnega salona navtike Internautica. Vsak dan bo na stojnici naše oddaje moč glasovati za “Slovensko naj kopališče 2006” ter si z oddanim glasom prislužiti dnevne nagrade naših in vaših znancev, slovenskih Term ter pokroviteljem akcije “Slovensko naj kopališče”!

Več o salonu navtike – Internautica >>>

NAGRAJUJEMO VAŠE GLASOVE, Glasujte za “Slovensko naj kopališče”

Vsako sredo bomo skupaj s sodelujočimi Termami in pokrovitelji izžrebali tudi 4 srečneže iz naše spletne glasovnice za “Slovensko naj kopališče”, ki bodo prejeli lepe nagrade – bodisi vstopnice v svet vodnih užitkov ali praktične pakete. Nagrade čakajo tudi domiselne komentarje – še vedno izbiramo “NAJ KOMENTAR”, ki se bo ob koncu poletja potegoval za vikend paket za eno osebo v TERMALNEM PARKU PTUJ!

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Glasovanje bo skozi celo poletje možno tudi v improviziranem studiu oddaje “Dobro jutro, Slovenija” na terenu, kjer bomo podeljevali dnevne nagrade naših pokroviteljev.

EKIPA “DOBRO JUTRO, SLOVENIJA” JE SKUPAJ S KOPALIŠČI ŽE PRIPRAVILA PRVE NAGRADE ZA VSE, KI BOSTE ŠE V TEM TEDNU ODDALI SVOJ GLAS ZA “SLOVENSKO NAJ KOPALIŠČE 2006” PREKO SPLETNE GLASOVNICE ( Spletna glasovnica za “Slovensko naj kopališče 2006”   ) .

(!) Vstopnice v svet vodne razigranosti vam tokrat podarjajo Terme Ptuj, Atlantis – Svet doživetij, Terme Snovik in Kopališče Laguna.


Sledite nam


RSS Ustavi se!