fbpx

Ponovno v vaši družbi

Novice

Navkljub deževnemu začetku pomladi sonce že veselo razkazuje svoje žarke in vabi da se mu predamo. Naša ekipa je to že storila, 22. aprila v Termah Ptuj, ko smo otvorili letošnja druženja preko radijskih sprejemnikov in spleta v akciji “Slovensko naj kopališče” za leto 2006. Dobro jutro, Slovenija in akcija “Slovensko naj kopališče 2006” je […]

Navkljub deževnemu začetku pomladi sonce že veselo razkazuje svoje žarke in vabi da se mu predamo. Naša ekipa je to že storila, 22. aprila v Termah Ptuj, ko smo otvorili letošnja druženja preko radijskih sprejemnikov in spleta v akciji “Slovensko naj kopališče” za leto 2006.

Dobro jutro, Slovenija in akcija “Slovensko naj kopališče 2006” je torej jadranje po morju novosti in zanimivih ponudb slovenskih kopališč začela – kot vsako poletje bomo tudi letos z vami vsak četrtek in soboto od 8.30 – 13. ure na izbranih radijskih postajah po Sloveniji.

Več o akciji “Slovensko naj kopališče 2006” >>>

Ekipa “Dobro jutro, Slovenija” na salonu navtike INTERNAUTICA

Ekipa “Dobro jutro, Slovenija” se bo od 9. – 14. maja 2006 oglašala iz portoroške marine in tamkajšnjega 11. mednarodnega salona navtike Internautica. Vsak dan bo na stojnici naše oddaje moč glasovati za “Slovensko naj kopališče 2006” ter si z oddanim glasom prislužiti dnevne nagrade naših in vaših znancev, slovenskih Term ter pokroviteljem akcije “Slovensko naj kopališče”!

Več o salonu navtike – Internautica >>>

NAGRAJUJEMO VAŠE GLASOVE, Glasujte za “Slovensko naj kopališče”

Vsako sredo bomo skupaj s sodelujočimi Termami in pokrovitelji izžrebali tudi 4 srečneže iz naše spletne glasovnice za “Slovensko naj kopališče”, ki bodo prejeli lepe nagrade – bodisi vstopnice v svet vodnih užitkov ali praktične pakete. Nagrade čakajo tudi domiselne komentarje – še vedno izbiramo “NAJ KOMENTAR”, ki se bo ob koncu poletja potegoval za vikend paket za eno osebo v TERMALNEM PARKU PTUJ!

Glasovanje bo skozi celo poletje možno tudi v improviziranem studiu oddaje “Dobro jutro, Slovenija” na terenu, kjer bomo podeljevali dnevne nagrade naših pokroviteljev.

EKIPA “DOBRO JUTRO, SLOVENIJA” JE SKUPAJ S KOPALIŠČI ŽE PRIPRAVILA PRVE NAGRADE ZA VSE, KI BOSTE ŠE V TEM TEDNU ODDALI SVOJ GLAS ZA “SLOVENSKO NAJ KOPALIŠČE 2006” PREKO SPLETNE GLASOVNICE ( Spletna glasovnica za “Slovensko naj kopališče 2006”   ) .

(!) Vstopnice v svet vodne razigranosti vam tokrat podarjajo Terme Ptuj, Atlantis – Svet doživetij, Terme Snovik in Kopališče Laguna.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]