fbpx

Popusti za (pred)plačilo počitnic

Novice

Slovenske turistične agencije ponujajo do 40 odstotkov popusta za predčasno rezervacijo in plačilo počitnic do 1. marca. Možno je tudi obročno odplačevanje do 12 obrokov. Kompas: 30.000 tolarjev popusta Turistična agencija Kompas nagrajuje svoje stranke s 30.000 tolarji za aranžmaje v skupni vrednosti nad 300.000 tolarjev oziroma z 10-odstotnim popustom za vse prijave na aranžmaje […]

Slovenske turistične agencije ponujajo do 40 odstotkov popusta za predčasno rezervacijo in plačilo počitnic do 1. marca. Možno je tudi obročno odplačevanje do 12 obrokov.

Kompas: 30.000 tolarjev popusta
Turistična agencija Kompas nagrajuje svoje stranke s 30.000 tolarji za aranžmaje v skupni vrednosti nad 300.000 tolarjev oziroma z 10-odstotnim popustom za vse prijave na aranžmaje iz katalogov poletje 05 in Mediteran 05, če rezervirate vaše poletne počitnice do 1. marca 2005. Popust lahko uveljavljate s posebnim vrednostnim bonom. Popusti niso združljivi z drugimi ponudbami ali popusti, ne veljajo za zbiranje klubskih pik ali točk. Popusti veljajo za ceno osnovnega aranžmaja (cene namestitve v izbranem objektu, prevoz z letalom ali avtobusom). Popusti ne veljajo za doplačila, kot so turistične takse, letališ ke pristojbine in doplačila, vezana na namestitev (na primer enoposteljne sobe). Popusti za zgodnje prijave se izključ ujejo z ostalimi dodatnimi popusti. Popuste odobrijo na celotno plačilo ob prijavi, na obročna plačila (2 do 10 obrokov), če je v gotovini ob prijavi plačan znesek v višini 30 odstotkov od cene aranžmaja in plačila obrokov v skladu s plačilnimi pogoji Kompasa. Popusti ne veljajo za obročna plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami. Pri plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico velja popust 30.000 tolarjev za aranžmaje v skupnem znesku nad 300.000 tolarjev, pri manjših zneskih pa velja 7-odstotni popust.

Globtour: First minute
V Globtourju vam s ponudbo First minute z zgodnjo prijavo jamčijo najniž- je cene. Pravijo, da si lahko le tako rezervirate najboljše lokacije in termine, ki morda v glavni sezoni ne bodo več na voljo. Počitnice lahko plačate v 12 obrokih, s takojšnjim plačilom pa vam omogočajo dodatne ugodnosti. Prav tako z zgodnjo rezervacijo ne tvegate, ker si lahko do 15. maja premislite glede termina in lokacije počitnic in se dogovorite za zamenjavo. Vsem, ki ste rezervirali svoj dopust do 1. februarja, Globtour podarja brezplač ne počitnice za otroka do 12. leta na dodatnem ležišču. Ugodnost velja na vseh destinacijah in objektih, ki so v katalogu posebej označeni. 100-odstotni popust za otroke velja ob sočasni rezervaciji najmanj dveh odraslih oseb.

Relax: od 8- do 15-odstotni popust
V turistični agenciji Relax so se odloč ili stranke vzpodbuditi k zgodnej- šim rezervacijam in nakupom k hitrej- ši odločitvi za počitnice. Glede na izbran način plačila in datum rezervacije vam na cene v katalogu priznajo dodaten popust, in sicer za rezervacije od 1. februarja do izida kataloga 2005 10- odstotni popust ob plačilu celotnega zneska z gotovino oziroma 8- odstotni popust pri drugih plačilnih pogojih.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Ilirika turizem: do 30 % nižje cene
Ilirika turizem je že v začetku leta ponudila strankam možnost predčasne rezervacije in plačila ugodnih aranžmajev v hotelih na Hrvaškem pod imenom »First Minute« 2005. Z rezervacijami do 1. marca lahko privarčujete do 30 odstotkov in plačate aranžmaje na 12 obrokov.

Bonus: 5% popust za zgodnje prijave
Turistična agencija Bonus ponuja 5- odstotni popust za prijave do 28. februarja 2005 ob pogoju, da je vplačana akontacija v višini 30% od zneska aranž- maja. Ta popust velja le za počitnice na Hrvaškem. Za termin prvomajskih počitnic ta popust ne velja. Preostalih 70% je potrebno plačati 10 dni pred odhodom. Popusti se ne seštevajo, ampak velja največ ji veljavni popust v danem trenutku. Otroški popusti veljajo do določene starosti otroka (na primer do 12 let do dvanajstega rojstnega dne). Pri tem velja starost otroka na dan odhoda.

Popusti pri tujih turističnih agencijah
Večina evropskih organizatorjev počitnic je že objavila višine popustov pri zgodnjih rezervacijah. Tako je na primer najugodnejši Neckermann, ki za svoj daljna potovanja ponuja do 40.320 tolarjev popusta pri rezervaciji 14 dnevnih aranžmajev do 30. aprila. Thomas Cook je ponudil za rezervacije do 31. januarja popuste pri vseh aranžmajih v višini do zneska 30.240 tolarjev. Zanimive poteze so se lotili pri FTI-ju, saj so vsem, ki so počitnice rezervirali do 31. januarja podarili enotedenske počitnice v Italiji – 7 dni brezplačno v hotelu Garden Resort. Tudi ITS Reisen ter Jahn Reisen ponujata za rezervacije 14- dnevnih aranž- majev do 31. marca popuste od 10.000 do 40.000 tolarjev. Vir: http://www.odpotuj.net/


Sledite nam


RSS Ustavi se!