fbpx

Poročite se v – Kaznilnici odrešitve!

Novice

Koncept tematskih porok je v Ohiu dosegel novo razsežnost. Pari si namreč večno zvestobo lahko obljubijo v zloveščem zgodovinskem zaporu, kjer so snemali film Kaznilnica odrešitve. Ameriški zapor Ohio State Reformatory v Mansfieldu se je v z oskarjem nagrajeni filmski uspešnici iz leta 1994, posneti po romanu Stephena Kinga, uporabljal kot fiktivna kaznilnica v Mainu. […]

Koncept tematskih porok je v Ohiu dosegel novo razsežnost. Pari si namreč večno zvestobo lahko obljubijo v zloveščem zgodovinskem zaporu, kjer so snemali film Kaznilnica odrešitve.

Ameriški zapor Ohio State Reformatory v Mansfieldu se je v z oskarjem nagrajeni filmski uspešnici iz leta 1994, posneti po romanu Stephena Kinga, uporabljal kot fiktivna kaznilnica v Mainu.

Leta 1896 zgrajeni zapor, sicer uvrščen na seznam zgodovinskih krajev ZDA, že vrsto let ne sprejema zapornikov, v njem pa danes potekajo priljubljene “ture duhov”.


Zapor je bil zgrajen konec 19. stoletja in je uvrščen na seznam zgodovinskih krajev ZDA.

Zdaj je poslopje bogatejše še za eno zanimivost – pred kratkim so odprli prenovljeno osrednjo sobo za paznike, kjer lahko pari dahnejo usodni da….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!