fbpx

Praga z družino

Aktivnosti, Mesta, Nasveti

Na poti do Prage se ustavite v Češkem Krumlovu. Je mesto muzej, pod Unescovo zaščito. Super, pravljično, bi šla takoj še enkrat.

Včasih dobimo boljše informacije o turističnih potovanjih na naših forumih, kot od turistične agencije ali raznih vodnikov. Tokrat se družina sprašuje, kako najbolj aktivno in vsebinsko bogato izkoristiti čas, preživet v Pragi? Imate tudi vi kakšno vprašanje? Jim morda lahko pomagate z izkušnjami?
Torej »gremo mi po svoje :)« pravi:

»Družinska varianta, ogledana imamo dva apartmaja blizu centra. Kaj najbolj priporočate za ogled z otroci, 5 do 10 let starimi? Morda tudi kaj v bližini Prage (bomo z avtom) ali na poti do tja?«Praga1

Namesto odgovora »eowin« sprašuje:

»Če ni prevelika skrivnost, lahko poveš v katere apartmaje greste? Tudi mi bomo šli, med prvomajskimi. Gremo prvič tako da ti žal kakšne informacije o ogledih ne znam dat.«

Končno začnejo prihajati tudi konkretni predlogi; prvi s strani »enaB »

Praga 3»Na poti do Prage se ustavite v Češkem Krumlovu. Je mesto muzej, pod Unescovo zaščito. Super, pravljično, bi šla takoj še enkrat. »

»enaB« ima tudi dober nasvet za preživeti noč:

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

»Poglej ponudbo hotela Novotel – družinski hotel, kjer otroci do 16. leta spijo in imajo zajtrk brezplačen. Ne vem pa, če je možno za tri otroke (mi imamo 2). Če precej prej rezerviraš z možnostjo ne preklica rezervacije zna bit kar zelo ugodno. Je pa ta hotel na peš relaciji za središče Prage. »


Sledite nam


RSS Ustavi se!