fbpx

Praznični december v Ljubljani

Novice

Slovenska prestolnica bo tudi letos poskrbela za praznično vzdušje ob Ljubljanici. Decembra se tako v starem mestnem jedru znova obeta bogat program prazničnih prireditev, ki bodo potekale v organizaciji Mestne občine Ljubljana. Program prireditev, ki je vsako leto nekoliko bogatejši, je namenjen ljudem vseh starosti in okusov, sklenilo pa jih bo seveda silvestrovanje na prostem […]

Slovenska prestolnica bo tudi letos poskrbela za praznično vzdušje ob Ljubljanici. Decembra se tako v starem mestnem jedru znova obeta bogat program prazničnih prireditev, ki bodo potekale v organizaciji Mestne občine Ljubljana.

Program prireditev, ki je vsako leto nekoliko bogatejši, je namenjen ljudem vseh starosti in okusov, sklenilo pa jih bo seveda silvestrovanje na prostem na Prešernovem, Mestnem in Kongresnem trgu. Tudi razpon prireditev bo nadvse pester in raznolik. Najmlajšim je poleg sprevodov Dedka Mraza med ostalim namenjeno tudi drsanje in srečanja s pravljičnimi junaki v Pravljičnem mestu v parku Zvezda, Maxijeva pojoča jelka, prireditve na Dvornem trgu … Mlade bodo verjetno pritegnili nastopi uličnih gledališč in glasbenih skupin, starejše pa nemara srečanja s prijatelji ob dobri glasbi izbranih izvajalcev na osrednjih ljubljanskih trgih, ob vročem čaju, kuhanem vinu … Za nakupovanje daril bo poskrbel tradicionalni Praznični sejem, za ljubitelje nekoliko zahtevnejše glasbe pa se bo odvijal ciklus božičnih koncertov v ljubljanskih cerkvah.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!