fbpx

Romantično drsališče na terasi Kavarne Park

Aktualno, Mesta, Sprostitev

V okviru projekta Blejska zimska pravljica so v lanski zimski sezoni ob hotelu Park postavili »Blejsko drsališče z razgledom«.

Na podlagi povratnih informacij gostov hotelov in domačinov, ki so na Bledu v zimskem času pogrešali več dogajanja na prostem in izkazanega zanimanja nad drsanjem na prostem, so Sava Hoteli Bled skupaj s partnerji iz lokalnega okolja v lanski zimski sezoni ob hotelu Park postavili »Blejsko drsališče z razgledom« in se priključili projektu Blejska zimska pravljica.

Bled se že od nekdaj ponaša s slovesom ene najbolj romantičnih destinacij v Evropi in v skladu s tem so za letošnjo zimsko sezono v Sava Hotelih Bled v sodelovanju z arhitektko Petro Volavšek pripravili koncept romantičnega drsališče na prostem, ki bo umeščeno na terasi Kavarne Park. V Kavarni in ob njej bodo obiskovalce ogreli z lokalnimi dobrotami.

Iščete nasvet za dobro se imet′ v krogu družine,v dvoje, ali v družbi prijateljev? Na drsališču bo čarobno, zabavno in družabno od 15. novembra in vse do 28. februarja prihodnje leto.

Otroci bodo drsali brezplačno, odrasli pa bodo za zabavno razgibavanje na ledu odšteli 2 evra, nudili bodo tudi možnost izposoje drsalk. Medtem ko bosta najmlajše vsako soboto dopoldne na ledu pričakala Zaki in Rozi, bodo njihovi starejši spremljevalci lahko uživali ob slastnih zimskih dobrotah. Letošnja novost je možnost praznovanj rojstnih dni na ledu, za podjetja, šole in vrtce bodo organizirali obdarovanje otrok z Božičkom ali Dedkom Mrazom ter prednovoletna druženja za zaključene družbe. Ena izmed nepozabnih doživetij in priložnosti za team building je zabavno tekmovanje v »curlingu« z likalniki, hokeju z metlami, igrah brez meja in salsi na ledu. Vabljeni!

oglasno sporočilo

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!