fbpx

V dvoje malo drugače …

Novice, Sprostitev, Wellness

Vse se je začelo tistega dne, ko sem mokrih las in z razmazano maskaro, stala na terasi in sprejela odločitev …

Vse se je začelo tistega dne, ko sem mokrih las in z razmazano maskaro, stala na terasi in sprejela odločitev, da moram nekaj spremeniti. Dovolj je bilo…  Tako sem se odločila, da bom povabila na razvajanje osebo, ki mi pomeni največ. Osebo, ki je bila in je z mano ko mi je najlepše, najslajše, pa tudi ko mi je težko in hudo.

Pa sva šli …

Mrzlo, vendar sončno ponedeljkovo jutro je bilo tokrat drugačno kot običajno. Gneča na cesti, rdeče luči in živčni vozniki naju niso motili. Vedeli sva, da začenjava delovni teden z razvajanjem. Kakšnim? To je bilo vprašanje vse dokler nisva vstopili v Harmonijo. Prijetna, topla recepcija, prijazna receptorka in sproščujoča melodija naju je popeljala v čisto pravo harmonijo. Kaj hitro pa sva dobili »hladen tuš«, ko sva izvedeli, da bova tudi malce potelovadili pred tistim lepim delom.

TrEsOčA tElOvAdBa

Ja prav ste prebrali … tresoča telovadba.

telovadnicaNo tej vadbi ni ravno tako ime, vendar nama so se najbolj vtisnile v spomin vibracije, ki sva jih čutili po celotnem telesu. Power plate je naprava, ki z vibracijami povzroči nestabilnosti v človekovem telesu ter na ta način spodbudi mišice k delovanju. Izvajali sva čisto običajne vaje za moč, vendar z dodatnimi vibracijami Power plata. Verjemite,  preproste vaje so postale prava nočna mora. Da nisva goljufali je poskrbelo oko natančnega osebnega trenerja Mihe. Kako natančen je, pa slika kar sama pove.

Telovadnico sva kljub vsemu zapustili z nasmehom, saj sva vedeli, da sva naredili nekaj dobrega za svoje telo.

Harmonija savn

jakuzi-vstopRahlo utrujeni sva si privoščili savno. Lahko bi rekla savna, kot vsaka savna. Vendar ne. Bila sem v kar nekaj savnah, vendar tukaj sem začutila neko drugačnost. Ne znam opisati občutkov. Mogoče mir in  tišina, ki jo je »motila« le nežna glasba nekje v ozadju ali pa je bila za to kriva prijetna aroma v zeliščni ali bio savni. Vsekakor pa velja omeniti še parno ali turško, suho ali finsko in infrardečo IR savno, ki so prav tako prijetne.

Po končanem pohajkovanju v svetu savn sva si privoščili počitek na zimsko- letni terasi, vendar naju niti sonček ni zadržal, da si ne bi privoščili okusnega obroka. V hotelski restavraciji sva pojedli kosilo, žal pa sva pozabili fotografirati kaj dobrega sva jedli. Saj veste lakota je huda stvar.  Lahko pa poveva, da je bilo slastno in predvsem kosilo, kjer se do sitega naješ. Vse pohvale kuharju ali kuharici.

Ups! Mogoče, pa je bila moja odločitev napačna.

IMG_3667

IMG_3675

Ja tako sva reagirali, ko sva vstopili v romantično opremljen prostor z jacuzzijem. Glasen smeh in šale na lasten račun so se kaj kmalu prelevile v popolno umirjenost. V tišini sva ležali v peneči kopeli s  koloidnim zlatom. Kar ostali bi tam za vedno. Na koncu pa sva si le priznali, da bi bilo še bolj popolno, če bi imele ob sebi svojo boljšo polovico.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

In ko sva mislili, da je že konec…

Naju povabita prijetni gospodični vsaka v svojo sobo. Marini so privoščili masažo, meni pa nego obraza. Zgovorna kozmetičarka Tina mi je naredila nego obraza in me spomnila kako pomembna je skrb za našo kožo. Saj ravno koža je ogledalo zdravja celotnega telesa. Medtem ko sva čakali, da se maska posuši, pa sva kot se za leto 2015 spodobi, naredili selfija. Fotografija bo ostala le kot spomin, saj sem na njej kot bi bila glavni igralec v filmu Maska. Kako se je imela Marina na masaži, vam ne morem opisat, vendar ko sem stopila ven me je pričakala z veeelikim nasmeškom, ki je povedal več kot 1000 besed.

selfie

Torej dragi moji, izkoristite popolno zasebnost in mir v Harmoniji s svojo ljubljeno osebo. Ne bo vam žal. Nama ni, pa čeprav je bilo tokrat razvajanje v dvoje malce drugačno.

Hvala celotni ekipi Harmonije za profesionalnost, prijaznost in ustrežljivost ter moji Marini, ki si je kljub vsem obveznostim vzela čas za naju.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!